Erotisch Dineren

Bij het Erotisch Dineren gaat niet alleen bij de man de liefde door de maag. Ook voor de vrouwen hebben wij een heerlijk ondeugend diner samengesteld.

Laat je verleiden door de lekkerste hapjes van onze Sexy Bunnies & Naked Butlers.

Wordt jullie eten geserveerd door Sexy Bunnies of Naked Butlers?

Heb je met je vriendinnen net een leuke paaldans workshop achter de rug? Of vier je een vrijgezellenavond of een Ladies Night waar wat extra aandacht voor de vrouwen gewaardeerd wordt?

Dan is het boeken van 2 mannelijke strippers (los of eventueel een duo show) helemaal het einde voor de dames.  Laat ons je wensen weten. Bijna alles is mogelijk!

Let wel op, omdat deze act een zeer accurate planning vereist raden we je aan om minimaal 3 weken van tevoren met ons contact op te nemen.

Wil je meer weten? App ons vrijblijvend. We helpen je graag.

Erotisch eten – Voor welk diner ga jij?

1 lekkere meid serveert 1 uur lang topless cocktails. Zeer geschikt voor pokeravonden, sportevenementen, studentenfeesten, of om uw gasten op te warmen. (1 uur)

Hoe ziet de avond eruit?

2 heerlijke gespierde mannen die een striptease geven tot aan hun string. Elke stripper arriveert afzonderlijk en geeft een strip show van plusminus 15 minuten. Dit uitzonderlijke entertainment is perfect voor feestjes waar meer dan 30 gasten aanwezig zijn of parties waar meer dan 1 uur mannelijke entertainment nodig is.

Benieuwd naar een sfeerimpressie?

sexy cowboy stripper met lasso
sexy cowboy stripper met lasso
sexy cowboy stripper met lasso
sexy cowboy stripper met lasso

In welke stad wil jij Erotisch Dineren?