Mannelijke Strippers Lelystad

Top 3 Meest Geboekte Mannelijke Strippers

Je eigen Magic Mike stripper huren. Of een sexy politie stripper in uniform die de boel eens opschudt wanneer ie aanbelt voor geluidsoverlast. Wie droomt daar niet van?

Bereid je voor op een onvergetelijke show van onze mannelijke strippers. Top dansers. professionele verleiders. Humor en een ondeugende knipoog. Dat is wat je krijgt bij onze stripshows.

Wil je dat de stripper niet helemaal naakt gaat? Geen probleem, jij hebt de touwtjes in handen.

Reacties van klanten…

Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk zelf…

13 maart

"Super makkelijk en snel!"

Vanaf het eerste Whatsapp contact tot aan de show ontzettend vriendelijk en professioneel. What you see is what you get. Geen verborgen kosten. Kortom, fijne ervaring!

Tamara Konings

Mannelijke stripper Lelystad

Zoekt u naar mooie mannelijke strippers? Wij verzorgen strip shows door héél Nederland. Bij ons kunt u kiezen uit een flink aantal professionele mannelijke strippers. Stuk voor stuk met jarenlang ervaring en uiteraard een hemels gespierd lijf!

Ongekend populair blijven de mannelijke strip shows als politieagent, brandweerman ofwel een sexy marinier. Onze mannelijke strippers stemmen uw show constant af op het publiek. De striptease shows bevatten altijd een hoop humor plus een ondeugend randje. Echter… onze mannelijke strippers zijn nooit vulgair!

Denkt u om een hartsvriendin met haar verjaardagsfeest te overvallen door een lekkere stripper? Een hartsvriendin van u wordt 18 jaar? Het kan bij Striptease Nederland allemaal. Onze zinneprikkelende male strippers verzorgen altijd leuke vrouw vriendelijke optredens waar u het nog lang met vriendinnen over zal hebben. Kies dus ook voor een onvergetelijke avond met deze verleidelijke male strippers!

Hoeveel kost een stripper huren in Lelystad?

Wij doen wat we toezeggen. Vermelden we 147 euro bij een stripper? Dan zijn dat uw kosten. Geen cent minder, geen cent meer. Natuurlijk is dat eveneens inclusief reiskosten, een lapdance voor de jarige job, een extra geintje met een banaan ofwel wat slagroom.

Bij ons betaalt u dus niet achteraf extra. Niet omdat het moet, echter omdat we van mening zijn dat je mensen niet moet misleiden, en bovendien geen misbruik moet maken van onwetendheid aangaande de dienstverlening.

Waarom is 147 euro bij anderen vaak niet de echte prijs van een striptease?

Bij veel boekingsbureaus wordt geadverteerd met een male stripper voor 147 euro. Bij aankomst moet u echter ook nog eens de reiskosten afrekenen. En niet enkel dat. Wilt u een lapdance bij deze stripshow? Zulks worden meerkosten. En wat denkt u van een banaan ofwel slagroom tijdens dat optreden? Hiervoor rekenen andere bureaus tevens achteraf meer geld. En zulks blijken nog maar een paar voorbeelden…

Mocht u desalniettemin bedenken, ‘ik kies een goedkopere keuze, weet hierbij dat u daarna vaak veel meer kosten kwijt bent.? Weet dan… Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Hoe werkt een stripper inhuren in Lelystad?

Mannelijke stripper voor een verjaardagsfeestje of een vrijgezellenfeest ingewikkeld? Nee, bij StripteaseNederland.nl absoluut niet! Een kind kan de was doen.

Mannelijke strippers voor een ladies night in Lelystad

Wat is beter dan 1 stripper? Juist! Een ladiesnight met meerdere strippers! Enorm veel inspanning om te regelen? Niets blijkt minder waar. Voor het gemak beschikken wij over een reeks pakketten. Op die manier weet u absoluut zeker dat uw ladies night met lekkere male strippers een gigantisch succes wordt waar dames nog maandenlang over napraten.

U kunt daarbij kiezen voor één of enkele mannelijke strippers. Ziet u bij voorkeur een lekkere marinier? Kiest u voor een stoere politie agent? Of kiest u voor een complete show met mannelijke strippers die vuurspuw shows doen?

Wilt u geen zorgen en evengoed de meest doldwaze avond? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij onze ladiesnight pagina.

Male strippers inhuren voor een verjaardag in Lelystad

Wat is er nou veel beter dan een mannelijke stripper op uw verjaardag? Onvergetelijk en op uw netvlies geschreven voor altijd! Bij een verjaardagsfeest stripshow gaat alle aandacht natuurlijk uit naar het feestvarken. Dans, humor, en tease zijn de kenmerken van onze sensationele verjaardagsfeest stripacts. Vanzelfsprekend gaan onze male strippers niet te ver, maar zijn ze wel een tikkeltje ondeugend.

Ook een mannelijke stripper boeken voor een verjaardagsfeestje? Kijk dan de verjaardag stripper pagina.

Mannelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Lelystad

Gaat een van uw vriendinnen binnenkort trouwen? Wilt u uw vriendin een onvergetelijke bachelorette party bezorgen? Dan heeft u aan ons de juiste partner.

Is humor belangrijk of mag het tevens een erotisch randje hebben? Bijna niets is te gek en wij laten u met alle plezier beleven hoe een aantrekkelijke mannelijke stripper uw fuif onvergetelijk maakt.

Ook een male stripper voor uw vrijgezellenfeest? Kijk dan eens bij deze pagina.