Vrouwelijke Strippers Lelystad

Top 3 Meest Geboekte Vrouwelijke Strippers

Een stout schoolmeisje of een verpleegster die iets teveel service verleent? Geluidsoverlast en een van je vrienden in de boeien laten slaan door een strippende politie agente? Bij ons is het allemaal mogelijk!

Dit wordt een onvergetelijke avond. Of je nou een verrassing voor een vrijgezellenfeest wilt, of voor een verjaardag. Onze dames maken er een top show van!

Uiteraard staan bij al onze shows humor, dans en een ondeugende knipoog voorop. Voor ieder gezelschap leuk en nooit vulgair of ordinair.

Jij bepaalt of ze naakt gaat, dus wat houd je nog tegen?

Reacties van klanten…

Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk zelf…

22 april

"Snel contact, top show!"

Fijn Whatsapp contact. Vriendelijk en meedenkend. Top show van de dame die we besteld hadden en geen verborgen kosten. Kortom, betere ervaring dan gehoopt!

Robert Berkhof

Vrouwelijke strippers in Lelystad

Hebt u een mooie stripper nodig? Een stripshow show compleet met een lapdance? Bij ons boekt u de lekkerste stripsters van Nederland. Strip tease babes uitgezocht om hun prachtige lichaam en schitterende stripacts.

Gaat u een verjaardagsfeestje houden thuis, een afstudeerfeest of geeft u een wild vrijgezellenfeest? Bij ons vindt u bij elke gelegenheid de geschikte stripact.

Heeft u al eens gedacht aan een stripact met een strippende verpleegster? Of wilt u het feestvarken verwennen met een verleidelijke politieagente welke komt voor geluidshinder? Of een uitdagend bruidje voor iemand die gaat trouwen? Met het grootste striptease boekingsbureau van Nederland is alles mogelijk!

De optredens van onze vrouwelijke strippers zijn voor 8 tot 80 jaar een genot om naar te kijken. Een tikkeltje stout, maar nooit vulgair en absoluut vol humor! Onze striptease babes blijven heel professioneel en zullen nooit onfatsoenlijke acties verrichten bij de gelukkige ofwel het publiek. Bent u benieuwd naar deze stripsters?

Hoe werkt het huren van een vrouwelijke stripper in Lelystad?

Het is zeker veel regelen voor een striptease babe op een verjaardagsfeestje of bachelorparty? Wij maken dat gemakkelijk voor u. Dit blijkt vrijwel net zo eenvoudig als u schoenveters aan elkaar binden.

Sexy stripster voor een men’s night in Lelystad

Een avond vol met aantrekkelijke striptease babes? Een boel poeha om te regelen? Niets blijkt minder waar. Voor uw gemak hebben wij een aantal samengestelde pakketten. Zo krijgt u gegarandeerd een succesvolle avond!

Maak uw keuze hierbij uit één of meerdere strippers. Gaat u bijvoorbeeld voor een sexy verpleegster stripact? Of ziet u liever hoe uw vrienden of collega’s in de boeien geslagen worden door een stoute politieagente? Kiest u liever voor 1 vrouwelijke stripper, of wilt u een compleet avondvullend programma? Alles blijkt bij ons mogelijk.

Kijk voor onze mogelijkheden bij de mensnight pagina.

Vrouwelijke stripper voor een verjaardag in Lelystad

Heeft de jarige altijd een grote mond? Of blijkt hij ontzettend verlegen en kan hij vrouwelijke aandacht gebruiken? Met een stripper op een verjaardag zit u altijd goed. Dat weet iedereen.

Een stripper op een verjaardagsfeestje verzorgt een onvergetelijke verrassing waar een ieder, inclusief de jarige job, jaren later nog met een hoop plezier over praat. Uiteraard staat de jarige volledig in het middelpunt van de aandacht, maar het publiek zal eveneens zeker niet vergeten worden.

Tip! Vraag naar een lapdance voor de jarige . Daarvoor hoeft u nooit meer te betalen.

Wenst u meer informatie over een stripper bij een verjaardagsfeest? Surf naar onze verjaardag stripper pagina.

Vrouwelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Lelystad

Hebt u binnenkort een vrijgezellenfeest? Een ieder moet het leuk hebben? Daar hoort in deze tijd natuurlijk een vrouwelijke stripper bij. Dit blijkt steevast een succes en de vrijgezel krijgt een aandenken voor het leven.

De ondeugende politieagente is een succes, maar ook een strippende bruid kunnen wij voor u boeken.

Humor of een beetje ondeugend? Alles is bij ons mogelijk, maar vanzelfsprekend wel binnen de grenzen. Ook het thuisfront moet dit OK vinden natuurlijk. De acts van al onze vrouwelijke strippers zijn daarom geestig, enigzins ondeugend, echter nooit vulgair.

Boek ook een stripper bij een bachelorparty en bekijk onze vrijgezellenfeest pagina.