Vrouwelijke Strippers Friesland

Top 3 Meest Geboekte Vrouwelijke Strippers

Een stout schoolmeisje of een verpleegster die iets teveel service verleent? Geluidsoverlast en een van je vrienden in de boeien laten slaan door een strippende politie agente? Bij ons is het allemaal mogelijk!

Dit wordt een onvergetelijke avond. Of je nou een verrassing voor een vrijgezellenfeest wilt, of voor een verjaardag. Onze dames maken er een top show van!

Uiteraard staan bij al onze shows humor, dans en een ondeugende knipoog voorop. Voor ieder gezelschap leuk en nooit vulgair of ordinair.

Jij bepaalt of ze naakt gaat, dus wat houd je nog tegen?

Reacties van klanten…

Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk zelf…

22 april

"Snel contact, top show!"

Fijn Whatsapp contact. Vriendelijk en meedenkend. Top show van de dame die we besteld hadden en geen verborgen kosten. Kortom, betere ervaring dan gehoopt!

Robert Berkhof

Vrouwelijke strippers in Friesland

Wil u de meest uitdagende vrouwelijke stripper bestellen? Een striptease zoals op televisie? Bij ons boekt u de mooiste vrouwelijke strippers van Nederland. Kies voor de professionals en wees gegarandeerd dat u een geslaagde avond hebt!

Het maakt niet uit voor welke gelegenheid u op zoek bent naar een vrouwelijke stripper. Bij ons vind u bij iedere gelegenheid de passende stripact.

Wilt u misschien een ondeugende strippende verpleegster regelen? Of wil u dat een sexy politieagente even langskomt voor geluidshinder? Of een uitdagend bruidje voor een persoon die gaat trouwen? Met het grootste striptease boekingsbureau van Nederland is alles mogelijk!

Uiteraard zijn onze striptease acts zodanig gemaakt dat deze voor iedereen leuk zijn. Een tikkeltje ondeugend, echter nooit grof en absoluut vol humor! Onze stripsters zijn professioneel en zullen nooit oneerbare acties uitvoeren bij de gelukkige ofwel de aanwezigen. Bekijk snel onze onvergetelijke vrouwelijke stripacts!

Hoe werkt het huren van een vrouwelijke stripper in Friesland?

Denkt u dat boeken van een strip tease babe moeilijk is? We maken het gemakkelijk voor u. Het is vrijwel net zo eenvoudig als u veters aan elkaar binden.

Sexy stripster voor een men’s night in Friesland

Wat blijft beter dan één stripster? Exact! Een men´s night met talloze striptease babes! Een hoop inspanning om te organiseren? Nee , totaal niet. Voor uw gemak beschikken wij over een aantal pakketten. Zo bent u succes verzekerd!

Maak uw keuze voor de aantrekkelijkste vrouwelijke stripster. Heeft u bijvoorbeeld het liefst een spannende verpleegster striptease act? Bestelt u het liefst een strippende verpleegster? Of kiest u voor een avondvullende show met stripsters welke vuurspuw shows geven? Alles is bij ons mogelijk.

Voor meer informatie gaat u naar de mensnight pagina.

Vrouwelijke stripper voor een verjaardag in Friesland

Wilt u het feestvarken een keer op zijn nummer zetten? Of blijkt hij juist heel netjes? Met een striptease babe bij een verjaardagsfeestje zit u altijd goed. Dat weet u, en dat weten wij.

Een vrouwelijke stripper op een verjaardagsfeest verzorgt een onvergetelijke verrassing waar een ieder, met inbegrip van de jarige job, jaren later nog met een hoop plezier over praat. Alle aandacht gaat naar de jarige job, maar het publiek ontbreekt het ook aan niks.

Tip! Vraag een lapdance voor de jarige . Hier zijn géén extra kosten aan verbonden.

Wilt u meer tips over het inhuren van een stripster bij een verjaardag? Ga naar onze verjaardag stripper pagina.

Vrouwelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Friesland

Mag u een bachelor party organiseren? U wil een onvergetelijke dag organiseren? Hier hoort tegenwoordig natuurlijk een vrouwelijke stripper bij. Dat is iedere keer een succes plus de vrijgezel heeft een aandenken voor eeuwig.

Maak uw keuze onder andere bij onze vrouwelijke strippers voor act als bruid, of laat de vrijgezel eens flink in de boeien slaan door een strippende politie agente.

Zoekt u ietwat stouts, of humoristisch? Alles blijkt bij ons mogelijk, maar natuurlijk wel binnen de perken. Ook het thuisfront moet dit OK vinden natuurlijk. Onze lekkere strippende vrouwen doen daarom stripshows die uitpuilen van humor, een tikkeltje stout, maar nooit vulgair.

Zet uw toekomstige bruidegom in het zonnetje en kijk bij ons voor een vrouwelijke stripper bij een vrijgezellenfeest.