Mannelijke strippers 2018-04-20T16:37:44+00:00

Bent u zoek naar een mooie mannelijke stripper? Striptease Nederland heeft male stripacts door heel Nederland. Bij ons kunt u kiezen uit een groot aantal professionele mannelijke strippers. Allemaal met jarenlang ervaring en natuurlijk een heerlijk gespierd lijf!

Zo kunt u kiezen uit male strippers gekleed als politieagent, brandweerman of een stoere marinier. Natuurlijk hebben onze strippers hun shows zo gemaakt dat ze voor iedereen leuk zijn. De striptease shows hebben dus altijd een hoop humor en een ondeugend tintje. Maar… onze mannelijke strippers zijn nooit vulgair!

Denkt u er aan om een vriendin voor haar verjaardag te verrassen met een mooie stripper? Of misschien uw moeder die 50 of 65 wordt? Het kan bij Striptease Nederland allemaal. Onze lekkere hunks geven altijd leuke vrouwvriendelijke optredens waar u het nog jaren met uw vriendinnen over zult hebben. Met recht een onvergetelijke avond dus!  

Hoe werkt een stripper inhuren?

Een mannelijke stripper voor een verjaardag of een vrijgezellenfeest moeilijk? Nee, bij ons absoluut niet! Het is bijna net zo simpel als je veters strikken.

Hoe werkt het boeken

 1. Je kiest de mooiste mannelijke stripper die je kunt vinden op onze site
 2. Je toetst het telefoonnummer naast zijn foto in en komt direct in contact met de stripper van jouw dromen
 3. Je vertelt jouw stripper welke striptease act jullie graag zouden willen zien
 4. Je spreekt samen een datum en tijd af en vertelt of het gaat om een verjaardag of vrijgezellenfeest.
 5. Jij ontvangt van de stripper een professionele bevestiging per mail en tips om jouw feest tot een spetterend succes te maken
 6. Voor op de avond zelf regel je een muziekinstallatie die een cd kan afspelen, een stoel zonder armleuningen én een kleine omkleedruimte voor de stripper (een badkamer of iets is genoeg).

Op de avond zelf

 1. De stripper is op de afgesproken tijd bij je
 2. Om alles een verrassing te houden voor het feestvarken ontmoet je de stripper om de hoek of verderop in de straat.
 3. Je begeleidt de stripper naar een (kleine) omkleedruimte waar hij veilig zijn spullen kan neerleggen.
 4. De stripper overhandigt jou de cd met de muziek van de show en voorafgaand aan het optreden betaal je de stripper. Het is immers niet leuk voor het feestvarken om dit te zien, toch?)
 5. Op de afgesproken tijd kan het feest beginnen. De jarige job krijgt de verrassing van haar of zijn leven!
 6. Na het optreden help je de stripper de kleding en attributen te verzamelen en begeleid je hem weer netjes terug naar zijn kleedruimte.
 7. Indien er nog tijd is voor een drankje drinkt de stripper nog even een drankje met de gelukkige. Onze strippers zijn uiteraard ontzettend blij met een lekkere frisdrank, maar drinken in geen geval alcohol voor, tijdens, of na hun optredens. Veiligheid voor alles!

Kosten mannelijke strippers op vrijgezellenfeest

Waar we optreden

Mannelijke stripper voor vrijgezellenfeest

Male stripper als verjaardagscadeau

Origineel cadeau voor vriendin

Bel ons nu!

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled today. Sluiten