Mannelijke Strippers Breda

Top 3 Meest Geboekte Mannelijke Strippers

Je eigen Magic Mike stripper huren. Of een sexy politie stripper in uniform die de boel eens opschudt wanneer ie aanbelt voor geluidsoverlast. Wie droomt daar niet van?

Bereid je voor op een onvergetelijke show van onze mannelijke strippers. Top dansers. professionele verleiders. Humor en een ondeugende knipoog. Dat is wat je krijgt bij onze stripshows.

Wil je dat de stripper niet helemaal naakt gaat? Geen probleem, jij hebt de touwtjes in handen.

Reacties van klanten…

Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk zelf…

13 maart

"Super makkelijk en snel!"

Vanaf het eerste Whatsapp contact tot aan de show ontzettend vriendelijk en professioneel. What you see is what you get. Geen verborgen kosten. Kortom, fijne ervaring!

Tamara Konings

Mannelijke stripper Breda

Bent u zoek naar een mooie mannelijke stripper? Striptease Nederland regelt mannelijke striptease acts in heel Nederland. Blik gerust door het fantastische assortiment van lekkere mannelijke strippers. Allemaal met zeer veel ervaring plus natuurlijk een hemels gespierd lichaam!

Zo kunt u kiezen uit male strippers met politie uniform, brandweermannen of een sexy marinier. De stripshows zijn leuk voor alle leeftijden. De striptease shows hebben altijd een hoop humor plus een stout tintje. Let op… onze mannelijke strippers zijn nooit vulgair!

Een mooie stripper op de verjaardag van uw vriendin? Een knus feestje met vriendinnen? Alles is mogelijk bij Striptease Nederland. Succes gegarandeerd en zeker het onderwerp van gesprek tijdens parties de aankomende jaren. Kies dus ook voor een onvergetelijke avond met deze hot mannelijke strippers!

Hoe werkt een stripper inhuren in Breda?

Male strippers voor een verjaardagsfeestje of een bachelorette party ingewikkeld? Nee, bij StripteaseNederland.nl in het geheel niet! Het is bijna evenzo gemakkelijk als u schoenveters aan elkaar knopen.

Waarom is 147 euro bij anderen vaak niet de echte prijs van een striptease?

Door erg veel bureaus wordt reclame gemaakt met een male stripper voor 147 euro. Iets dat zij u echter niet bij zeggen is dat u later tevens nog reiskosten mag afdragen. Maar u wordt op meer vlakken misleid. Een lapdance met een mannelijke stripper? Dit wordt bijleggen. Wil u eveneens nog dat uw stripper werkt met slagroom en een banaan? Hiervoor berekenen andere bureaus tevens later meer kosten. En op die manier zijn er talloze voorbeelden te benoemen…

Maar het kan uiteraard dat u toch liever de zogenaamd goedkopere keus bestelt…? Weet dan… Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Hoeveel kost een stripper huren in Breda?

Bij ons geldt, wat wij adverteren is wat u afrekent. Adverteren wij met 147 euro voor een mannelijke stripper? Dan is dit het tarief. Geen cent minder, geen cent meer. Vanzelfsprekend is dit dan eveneens met inbegrip van reiskosten, een lapdance voor de jarige, een extra geintje met een banaan ofwel slagroom.

Bij ons betaalt u dus nooit achteraf extra. Wij doen graag eerlijk en open zaken. Service zoals het hoort. Dat is Striptease Nederland!

Mannelijke strippers voor een ladies night in Breda

Wat lijkt er nog leuker voor de meiden dan je de hele avond te laten entertainen door onze breedgeschouderde en sexy mannelijke stripers? Veel in orde maken denkt u? Nee hoor, absoluut niet. Wij beschikken over kant en klare oplossingen voor u. Op deze manier krijgt u gegarandeerd een top avond!

U kan daarbij kiezen voor één of enkele mannelijke strippers. Gaat u keuze uit naar een gespierde marine officier? Komt een politie agent aanbellen voor geluidsoverlast? Of kiest u voor een komplete striptease show met mannelijke strippers die vuurspuw shows geven?

Wilt u geen zorgen en evengoed de meest waanzinnige avond? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij onze ladiesnight pagina.

Male strippers inhuren voor een verjaardag in Breda

Een mannelijke stripper op uw verjaardag is zo ongeveer het allerbeste kado dat u kan bedenken. Dit zijn herinneringen die u voor altijd bij blijven. Een verjaardag striptease is een act waarin het feestvarken het middelpunt van de aandacht is. Dans, humor, en tease blijven de kenmerken van onze schitterende verjaardagsfeest stripshows. Spannende shows, maar wel altijd met een knipoog.

Meer informatie over een mannelijke stripper voor een verjaardag? Bekijk dan eens de verjaardag stripper pagina.

Mannelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Breda

Gaat u binnenkort naar een trouwerij? Wil u uw vriendin een onvergetelijke vrijgezellenfeest bieden? We beschikken over de meest onvergetelijke strip acts door de meest aantrekkelijke mannelijke strippers voor u bacheloretteparty.

Bent u met vriendinnen en wilt u eens lekker tekeergaan? Alles is mogelijk en de toekomstige bruid wordt vanzelfsprekend flink in het zonnetje gezet!

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens bij deze pagina.