Vrouwelijke Strippers Breda

Top 3 Meest Geboekte Vrouwelijke Strippers

Een stout schoolmeisje of een verpleegster die iets teveel service verleent? Geluidsoverlast en een van je vrienden in de boeien laten slaan door een strippende politie agente? Bij ons is het allemaal mogelijk!

Dit wordt een onvergetelijke avond. Of je nou een verrassing voor een vrijgezellenfeest wilt, of voor een verjaardag. Onze dames maken er een top show van!

Uiteraard staan bij al onze shows humor, dans en een ondeugende knipoog voorop. Voor ieder gezelschap leuk en nooit vulgair of ordinair.

Jij bepaalt of ze naakt gaat, dus wat houd je nog tegen?

Reacties van klanten…

Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk zelf…

22 april

"Snel contact, top show!"

Fijn Whatsapp contact. Vriendelijk en meedenkend. Top show van de dame die we besteld hadden en geen verborgen kosten. Kortom, betere ervaring dan gehoopt!

Robert Berkhof

Vrouwelijke strippers in Breda

Bent u op zoek naar een uitdagende stripper? Een striptease act show compleet met lapdance? We beschikken over de mooiste stripsters van Nederland! Allemaal sexy striptease babes welke u een onvergetelijke avond geven.

Of u nu zoekt naar naar een striptease babe voor een verjaardagsfeestje in een huiskamer, een bachelor party, of een wild studentengala. Met alle soorten striptease shows kunt u dus bij ons terecht.

Wilt u een stoute strippende verpleegster boeken? Of wilt u het feestvarken laten schrikken door een lekkere politie agente die komt bij geluidshinder? Of heeft u andere wensen? Met ons kan het !

Onze vrouwelijke striptease shows zijn geschikt voor alle leeftijden. Wij gaan nooit te ver en gebruiken veel humor in onze acts. Onze striptease babes zijn zeer professioneel en zullen nooit onfatsoenlijke handelingen doen bij het feestvarken of andere aanwezigen. Waar wacht u nog op?

Hoe werkt het huren van een vrouwelijke stripper in Breda?

Het is zeker veel regelen voor een stripster op een verjaardagsfeest of bachelor party? Dat is bij ons toch anders. Het is vrijwel net zo eenvoudig als je veters aan elkaar knopen.

Sexy stripster voor een men’s night in Breda

Een hele avond afgeladen met aantrekkelijke striptease babes? Een hoop op touw zetten denkt u? Dat is verre van de waarheid. We hebben kant en klare arrangementen voor u. Zo weet u zeker dat uw mensnight met supersexy female strippers een heel groot succes wordt waar alle heren nog lang over na kletsen.

Kies zelf welke vrouwelijke stripster u wenst te huren. Gaat u vrienden verblijden met een sexy verpleegster striptease? Of laat u uw kameraden ofwel collega’s eerder arresteren door een ondeugende agente? Kiest u liever voor 1 vrouwelijke stripster, of wil u een compleet avondvullend programma? Alles is bij ons mogelijk.

Bekijk de men’s night pagina voor meer informatie.

Vrouwelijke stripper voor een verjaardag in Breda

Is de jarige wat gewend? Of lijkt de jarige juist heel verlegen aangelegd? Verjaardagsfeesten met een vrouwelijke stripster blijken vaak de allerbeste! Dat weet iedereen.

Het optreden van een vrouwelijke stripper maakt een feest kompleet. Alle aandacht gaat uit naar de jarige job, maar de toeschouwers ontbreekt het ook aan niks.

Tip! Regel een stoel zonder armleuningen voor een lapdance. Daarvoor hoeft u niet meer te betalen.

Wilt u meer informatie over het boeken van een striptease babe bij een verjaardag? Bezoek dan ook onze verjaardag stripper pagina.

Vrouwelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Breda

Heeft u binnenkort een bachelorparty? Een onvergetelijke dag voor een ieder? Daar hoort tegenwoordig uiteraard een stripster bij. Succes gegarandeerd plus u weet zeker dat iedereen daar jaren later nog over praat!

Voor bachelor parties hebben wij speciale shows als bruid, maar de stoute agente doet het ook nog steeds goed.

Humor of een tikkeltje ondeugend? Er is veel mogelijk, maar uiteraard blijft alles beschaafd met een knipoog. Ook het thuisfront moet het OK vinden natuurlijk. Onze aantrekkelijke strippende vrouwen geven hierom stripshows die bol staan van humor, een beetje stout, maar nooit vulgair.

Zet de toekomstige bruidegom in het zonnetje en kijk bij ons eens voor een stripster op uw vrijgezellenfeest.