Mannelijke Strippers Tilburg

Top 3 Meest Geboekte Mannelijke Strippers

Je eigen Magic Mike stripper huren. Of een sexy politie stripper in uniform die de boel eens opschudt wanneer ie aanbelt voor geluidsoverlast. Wie droomt daar niet van?

Bereid je voor op een onvergetelijke show van onze mannelijke strippers. Top dansers. professionele verleiders. Humor en een ondeugende knipoog. Dat is wat je krijgt bij onze stripshows.

Wil je dat de stripper niet helemaal naakt gaat? Geen probleem, jij hebt de touwtjes in handen.

Reacties van klanten…

Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk zelf…

13 maart

"Super makkelijk en snel!"

Vanaf het eerste Whatsapp contact tot aan de show ontzettend vriendelijk en professioneel. What you see is what you get. Geen verborgen kosten. Kortom, fijne ervaring!

Tamara Konings

Mannelijke stripper Eindhoven

Wilt u graag een mooie mannelijke stripper huren? De male striptease shows zijn door héél Nederland te boeken. Kijk rustig naar het fantastische aanbod van lekkere mannelijke strippers. Stuk voor stuk met zeer veel ervaring plus uiteraard een goddelijk gespierd lichaam!

Zo kunt u kiezen uit mannelijke strippers in politie-uniform, brandweermannen ofwel een sexy marinier. Onze shows blijken leuk voor alle leeftijden. Onze striptease shows bevatten dus altijd een hoop humor en een stout tintje. Stoute stripshows, echter absoluut nooit over het randje.

Denkt u er aan om uw hartsvriendin bij haar verjaardag te overrompelen door een sexy stripper? Een gezellig feestje met collega’s? Striptease Nederland denkt graag met u mee. Succes gegarandeerd en zeker het gespreksonderwerp met parties de aankomende jaren. Kies dus ook voor een onvergetelijke avond met deze uitdagende mannelijke strippers!

Hoe werkt een stripper inhuren in Eindhoven?

Een male strippers met een verjaardag of een bachelorette party ingewikkeld? Neen, wij organiseren vrijwel alles voor u. Dit blijkt vrijwel evenzo makkelijk als u schoenveters strikken.

Hoeveel kost een stripper huren in Eindhoven?

Een gedenkwaardige avond is essentieel, maar uiteraard wil u wel op de hoogte zijn wat dat gaat kosten. Het liefst wilt u hierbij geen onaangename surprise naderhand. Dat begrijpen wij, en dit blijft bovendien ons motto. Tot onze spijt geldt dat met vele andere boekingsbureaus niet. Ben daarom gewaarschuwd.

Waarom is 147 euro bij anderen vaak niet de echte prijs van een striptease?

Veel stripbureaus bieden een male stripper aan voor 147 euro. Bij aankomst moet u weliswaar ook nog eens de reiskosten betalen. En niet enkel dit. Een lapdance met een mannelijke stripper? Dat worden meerkosten. En wat dacht u van een banaan of slagroom tijdens dat optreden? Ook dat kost u met andere boekingsbureaus nog meer cash. En zo kunnen wij wel een tijdje verder gaan…

Kiest u toch voor de op het oog voordeligere keuze? Weet dan… Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Hoe duur is een stripper bij ons dan?

Bij ons is het zo, wat wij adverteren is wat u betaalt. Adverteren we 147 euro voor een stripper? Dan blijven dit uw kosten. Niet meer, niet minder Vanzelfsprekend is dat dan ook inclusief reiskosten, een lapdance voor het feestvarken, een extra geintje met een banaan en/of slagroom. Bij ons betaalt u dus niet achteraf meer. Wij doen graag eerlijk en open zaken. Service zoals dit hoort. Dat is Striptease Nederland!

Mannelijke strippers voor een ladies night in Eindhoven

De volledige avond vol gespierde mannelijke strippers? Een hoop gedoe om te bestellen? Nee hoor, totaal niet. Wij beschikken over kant en klare pakketten voor u. Op deze manier krijgt u gegarandeerd een succesvolle avond!

Gaat u voor 1 of misschien een heel team strippers? Kiest u bijvoorbeeld voor een gespierde strippende marine officier? Komt er een agent langs voor geluidshinder? Of wilt u een volledige avond vullen met shows van tal van strippers?

Wilt u een gegarandeerd succesvolle avond? Bekijk dan eens alle mogelijkheden op onze ladies night pagina.

Male strippers inhuren voor een verjaardag in Eindhoven

Wat is er nou beter dan een male stripper op uw verjaardagsfeest? Zoiets vergeet u nooit meer. Bij een verjaardag stripact gaat de aandacht vanzelfsprekend uit naar de jarige job. Natuurlijk staan dans, humor en tease volledig centraal tijdens deze verjaardagsfeest stripshows. Uiteraard gaan onze male strippers nooit te ver, maar blijken ze wél een beetje ondeugend.

Denkt u dat de jarige een lapdance aan kan? Wij doen ze zonder extra kosten te rekenen.

Wilt u meer informatie over een mannelijke stripper op een verjaardagsfeest? Ga dan naar onze verjaardag stripper pagina.

Mannelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Eindhoven

Gaat een van uw vriendinnen eerdaags trouwen? Is het bij een vrijgezellenfeest en wilt u dat onvergetelijk maken? Bij ons huurt u de meest adembenemende strip acts van de lekkerste male strippers van Nederland.

Bent u met vriendinnen onder elkaar en wilt u eens lekker gek doen? Alles is mogelijk en de toekomstige bruid wordt natuurlijk flink in het zonnetje gezet!

Meer informatie over een mannelijke stripper voor op uw vrijgezellenfeest? Bekijk dan eens deze pagina.