Mannelijke Strippers Haarlem

Top 3 Meest Geboekte Mannelijke Strippers

Je eigen Magic Mike stripper huren. Of een sexy politie stripper in uniform die de boel eens opschudt wanneer ie aanbelt voor geluidsoverlast. Wie droomt daar niet van?

Bereid je voor op een onvergetelijke show van onze mannelijke strippers. Top dansers. professionele verleiders. Humor en een ondeugende knipoog. Dat is wat je krijgt bij onze stripshows.

Wil je dat de stripper niet helemaal naakt gaat? Geen probleem, jij hebt de touwtjes in handen.

Reacties van klanten…

Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk zelf…

13 maart

"Super makkelijk en snel!"

Vanaf het eerste Whatsapp contact tot aan de show ontzettend vriendelijk en professioneel. What you see is what you get. Geen verborgen kosten. Kortom, fijne ervaring!

Tamara Konings

Mannelijke stripper Haarlem

Kijkt u naar een mooie mannelijke stripper? Wij verzorgen strip acts in héél Nederland. We hebben het allergrootste aanbod male strippers in Nederland. Allemaal met veel ervaring en natuurlijk een goddelijk gespierd lichaam!

Zo kan u kiezen uit mannelijke strippers gekleed als politieagent, brandweerman ofwel een sexy marinier. Vanzelfsprekend hebben onze strippers de stripshows zo gemaakt dat ze voor een ieder leuk zijn. In de stripshows passen de manlijke strippers veel humor toe, en blijken ze natuurlijk ook ietswat stout. Spannende shows, echter absoluut nooit onfatsoenlijk.

Een mooie stripper op de verjaardag van uw vriendin? Of misschien uw moeder die vijftig of 65 wordt? Dit kan bij StripteaseNederland.nl allemaal. Al onze shows zijn volledig vrouwvriendelijk. Mis de kans dus niet!

Hoe werkt een stripper inhuren in Haarlem?

Een male strippers bij een verjaardag of een bachelorette party ingewikkeld? Neen, wij organiseren haast alles voor u. Dit blijkt vrijwel net zo makkelijk als u schoenveters aan elkaar knopen.

Hoeveel kost een stripper huren in Haarlem?

Wij hanteren een vaste prijs, waar andere bureaus vaak nog verborgen kosten hebben zoals verplicht fooi geven, extra kosten voor lapdances, etc. Wij vinden dat misleidend en garanderen daarom dat u de prijs betaalt die we u bevestigen per mail. Eerlijkheid duurt het langst denken wij. Wees daarom gewaarschuwd.

Waarom is 147 euro bij anderen vaak niet de echte prijs van een striptease?

Legio striptease bureaus bieden een mannelijke stripper aan voor 147 euro. Bij aankomst mag u echter ook nog eens reiskosten betalen. Maar u wordt op meer zaken om de tuin geleid. Een lapdance met een mannelijke stripper? Dit gaat u bij andere boekingsbureaus meer euro´s kosten. Een leuke act met banaan of slagroom? Hiertoe rekenen andere boeking agencies eveneens achteraf meer geld. En hier van zijn er legio voorbeelden te benoemen…

Verkiest u toch voor de op het oog voordeligere keuze? Weet dan… Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Hoe duur is een stripper bij ons dan?

We doen wat we zeggen. Adverteren we 147 euro voor een mannelijke stripper? Dan blijft dat wat u betaalt. U weet wat u bij ons mag verwachten. Dat is dan natuurlijk met inbegrip van alle speciale dingen zoals lapdance voor de gelukkige, een grapje met een banaan, gekheid met wat slagroom en natuurlijk de reiskosten.

Bij ons betaalt u dus niet naderhand meer. Niet omdat dit moet, echter omdat we vinden dat je klanten niet moet misleiden, en ook geen misbruik moet maken van onwetendheid betreffende onze service. Service zoals dat hoort. Dat is Striptease Nederland!

Mannelijke strippers voor een ladies night in Haarlem

Wat lijkt er leuker voor de meiden dan je een complete avond in de watten te laten leggen door onze breedgeschouderde en sexy mannelijke stripers? Veel werk om te organiseren? Niks is minder waar. Voor het gemak beschikken wij over een reeks pakketten. Daardoor weet u beslist dat uw ladies night met gespierde mannelijke strippers een heel groot succes wordt waar de dames nog lang over na kletsen.

U kunt hierbij kiezen voor één of meerdere strippers. Kiest u bijvoorbeeld voor een lekkere strippende marine officier? Komt er een politieagent langs voor geluidshinder? Of kiest u voor een complete striptease show door mannelijke strippers die vuurspuw shows geven?

Wilt u geen zorgen en evengoed de meest spectaculaire avond? Bekijk voor al onze mogelijkheden op onze ladiesnight pagina.

Male strippers inhuren voor een verjaardag in Haarlem

Een mannelijke stripper op uw verjaardagsfeestje maakt grote indruk. Zoiets vergeet u nooit . De jarige heeft een onvergetelijke belevenis. Natuurlijk staan dans, humor en tease volledig centraal in deze verjaardag striptease acts. Vanzelfsprekend gaan de mannelijke strippers nooit te ver, maar zijn ze wel een tikkeltje ondeugend.

Ook een mannelijke stripper regelen voor op een verjaardag? Kijk dan eens onze verjaardag stripper pagina.

Mannelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Haarlem

Gaat iemand van de vriendinnen eerdaags trouwen? Wil u uw vriendin een onvergetelijke bachelorette party bezorgen? Wij hebben de meest onvergetelijke stripshows door de meest gespierde mannelijke strippers voor u bacheloretteparty.

Moet het een erotisch bachelorette party zijn of puur humor? Alles is mogelijk en de toekomstige bruid wordt vanzelfsprekend flink in het zonnetje gezet!

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op deze pagina.