Mannelijke Strippers Amsterdam

Top 3 Meest Geboekte Mannelijke Strippers

Je eigen Magic Mike stripper huren. Of een sexy politie stripper in uniform die de boel eens opschudt wanneer ie aanbelt voor geluidsoverlast. Wie droomt daar niet van?

Bereid je voor op een onvergetelijke show van onze mannelijke strippers. Top dansers. professionele verleiders. Humor en een ondeugende knipoog. Dat is wat je krijgt bij onze stripshows.

Wil je dat de stripper niet helemaal naakt gaat? Geen probleem, jij hebt de touwtjes in handen.

Reacties van klanten…

Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk zelf…

13 maart

"Super makkelijk en snel!"

Vanaf het eerste Whatsapp contact tot aan de show ontzettend vriendelijk en professioneel. What you see is what you get. Geen verborgen kosten. Kortom, fijne ervaring!

Tamara Konings

Mannelijke stripper Amsterdam

Zoekt u naar lekkere mannelijke striptease shows? Onze male striptease acts zijn door heel Nederland te bestellen. Wij beschikken over het grootste aanbod male strippers in Nederland. Stuk voor stuk met zeer veel ervaring plus natuurlijk een hemels gespierd lichaam!

De meest verhuurde male strip acts zijn politieagent, brandweerman en de sexy marinier. Natuurlijk hebben de strippers hun stripshows zo gemaakt dat ze voor iedereen leuk blijven. Onze strip shows hebben altijd een hoop humor en een ondeugend randje. Stripshows met een knipoog, maar nooit ordinair!

Wilt u een hartsvriendin verrassen met haar verjaardagsfeest? Een intiem feestje met collega’s? Alles is mogelijk bij Striptease Nederland. Onze lekkere hunks geven altijd leuke vrouw vriendelijke optredens waar u het nog jaren met vriendinnen over zal praten. Zeker een onvergetelijke avond !

Hoe werkt een mannelijke stripper inhuren in Amsterdam?

Male strippers voor een verjaardag of een bachelorette party ingewikkeld? Bij StripteaseNederland is dit anders. Een kind kan de was doen.

Hoeveel kost een male stripper huren in Amsterdam?

Een onvergetelijke avond is belangrijk, maar vanzelfsprekend wilt u op de hoogte zijn wat zoiets gaat kosten. Het liefst wil u geen onaangename surprises achteraf. Dit snappen we, en dat blijft tevens ons uitgangspunt. Jammer genoeg geldt dit met vele andere bureaus nooit.

Waarom is 170 euro bij anderen vaak niet de echte prijs van een striptease?

Door zeer veel boekingsbureaus wordt geadverteerd met een mannelijke stripper voor 170 euro. De verrassing van reiskosten komt echter achteraf. En niet enkel dat. Een lapdance met een mannelijke stripper? Dit worden extra kosten. Een leuke act met een banaan of slagroom? Hiervoor rekenen andere boeking agencies achteraf meer kosten. En zo zijn er verschillende voorbeelden op te noemen…

Echter het kan natuurlijk dat u toch liever een zogenaamd goedkopere keus bestelt…? Weet dan… Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Hoe duur is een mannelijke stripper bij ons dan?

Bij ons krijgt u geen vervelende verrassingen naderhand. Adverteren we 170 euro voor een stripper? Dan blijft dit wat u betaalt. Niet meer, niet minder Bij ons is dat de totaalprijs, zonder nare verrassingen naderhand. Hetzelfde geldt als u een stripster Amsterdam boekt.

Wij hanteren dus geen verborgen kosten. Misleiden houden we niet van. U toch ook niet? Service zoals dat hoort.

Mannelijke strippers voor een ladies night in Amsterdam

De volledige avond afgeladen met aantrekkelijke mannelijke strippers? Een hoop inspanning om te regelen? Niks blijkt minder waar. Wij beschikken over kant en klare pakketten voor u. Hierdoor bent u van succes gegarandeerd!

Liever één manlijke stripper, of enkele en voor een ieder wat wils? Ziet u bij voorkeur een stoere marine officier? Laat u de meiden boeien door een politie agent? Of kiest u een avondvullende show door manlijke strippers die vuurspuw shows geven?

Wilt u een gegarandeerd succesvolle avond? Kijk dan voor alle mogelijkheden bij onze ladies night pagina.

Male strippers inhuren voor een verjaardag in Amsterdam

Een mannelijke stripper bij uw verjaardagsfeest maakt grote indruk. Onvergetelijk en op uw netvlies geschreven voor altijd! Bij een verjaardag stripshow gaat de aandacht natuurlijk uit naar de jarige. Dans, humor, en tease zijn de kenmerken van deze schitterende verjaardagsfeest stripacts. Stoute optredens, maar wel altijd met een knipoog.

Denkt u dat het feestvarken een lapdance aan kan? We doen ze graag zonder extra kosten te rekenen.

Meer informatie over een mannelijke stripper voor een verjaardagsfeestje? Surf dan naar de verjaardag stripper pagina.

Mannelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam

Gaat een van uw vriendinnen eerdaags trouwen? Wilt u uw vriendin een onvergetelijke vrijgezellenfeest bezorgen? Wij beschikken over de meest onvergetelijke optredens met de meest aantrekkelijke strippers voor uw vrijgezellenfeest.

Is humor belangrijk of mag het ook een erotisch randje hebben? Bijna niets is te gek en wij laten u graag beleven hoe een sexy mannelijke stripper uw feest onvergetelijk maakt.

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens bij deze pagina.