Vrouwelijke Strippers Amsterdam

Top 3 Meest Geboekte Vrouwelijke Strippers

Een stout schoolmeisje of een verpleegster die iets teveel service verleent? Geluidsoverlast en een van je vrienden in de boeien laten slaan door een strippende politie agente? Bij ons is het allemaal mogelijk!

Dit wordt een onvergetelijke avond. Of je nou een verrassing voor een vrijgezellenfeest wilt, of voor een verjaardag. Onze dames maken er een top show van!

Uiteraard staan bij al onze shows humor, dans en een ondeugende knipoog voorop. Voor ieder gezelschap leuk en nooit vulgair of ordinair.

Jij bepaalt of ze naakt gaat, dus wat houd je nog tegen?

Reacties van klanten…

Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk zelf…

22 april

"Snel contact, top show!"

Fijn Whatsapp contact. Vriendelijk en meedenkend. Top show van de dame die we besteld hadden en geen verborgen kosten. Kortom, betere ervaring dan gehoopt!

Robert Berkhof

Vrouwelijke strippers in Amsterdam

Heeft u een mooie vrouwelijke stripper nodig? Een striptease act show compleet met lapdance? Bij ons krijgt u de grootste keuze. Stuk voor stuk beeldschone striptease danseressen die u een onvergetelijke avond geven.

Het maakt niet uit voor welke gelegenheid u zoekt naar naar een stripster. Wij beschikken over voor iedere aanleiding een fantastische act waar ieder nog jarenlang over zal praten!

Wilt u mogelijk een stoute strippende verpleegster regelen? Of heeft u liever voor een melding met geluidsoverlast door onze hete strippende politie agentes? Of mogelijk een stout schoolmeisje? U zegt ’t maar!

De optredens van onze vrouwelijke stripsters zijn voor een ieder een genot om naar te kijken. Een beetje ondeugend, maar nooit vulgair en absoluut vol humor! Onze striptease babes blijven erg professioneel en zullen nooit ongepaste acties verrichten bij het feestvarken ofwel de aanwezigen. Waar wacht u nog op?

Hoe werkt het huren van een vrouwelijke stripper in Amsterdam?

Denkt u dat inhuren van een vrouwelijke stripper ingewikkeld is? Neen, bij ons in het geheel niet! Bij ons kan een kind de was doen.

Sexy stripster voor een men’s night in Amsterdam

Wat lijkt leuker voor de mannen dan een hele avond in de watten te laten leggen door onze aantrekkelijke striptease babes? Een boel gedoe om te organiseren? Dit blijkt ver van de waarheid. Wij hebben kant en klare arrangementen voor u. Daardoor bent u succes verzekerd!

Kies daarbij uit één of verschillende stripsters. Gaat u uw vrienden verblijden met een hete verpleegster stripper? Bestelt u het liefst een strippende verpleegster? Of kiest u voor een avondvullende show met striptease babes die vuurspuw shows geven? U zegt ’t maar!

Voor meer informatie klikt u naar de men´s night pagina.

Vrouwelijke stripper voor een verjaardag in Amsterdam

Heeft het feestvarken regelmatig een grote mond? Of lijkt de jarige preuts ? Verjaardagsfeestjes met een stripster blijken vaak de beste! Dat weet u, en dat weten wij.

Een stripster op een verjaardag verzorgt een onvergetelijke verrassing waar iedereen, met inbegrip van de jarige, jaren later nog met veel plezier over praat. Alle aandacht gaat uit naar de jarige, maar het publiek ontbreekt het ook aan niks.

Tip! Regel een stoel zonder armleuningen voor de lapdance. Hier zijn nooit meerkosten aan verbonden.

Wilt u meer informatie over een vrouwelijke stripster op een verjaardagsfeestje? Ga dan naar de verjaardag stripper pagina.

Vrouwelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam

Mag u een bachelor party organiseren? Een onvergetelijke avond voor een ieder? Denk ook aan een stripster voor deze vrijgezel. Succes gegarandeerd plus u weet absoluut zeker dat iedereen daar jaren daarna nog over praat!

Voor bachelorparties hebben wij speciale shows als bruidje, maar de stoute agente doet het ook nog steeds goed.

Humor of een beetje stout? Alles blijkt bij ons mogelijk, maar uiteraard wel binnen de grenzen. Ook het thuisfront moet dit OK vinden natuurlijk. De shows van al onze stripsters zijn daarom grappig, enigzins ondeugend, echter nooit vulgair.

Huur ook een striptease babe op een bachelor party en bekijk de vrijgezellenfeest pagina.