Mannelijke Strippers Zaandam

Top 3 Meest Geboekte Mannelijke Strippers

Je eigen Magic Mike stripper huren. Of een sexy politie stripper in uniform die de boel eens opschudt wanneer ie aanbelt voor geluidsoverlast. Wie droomt daar niet van?

Bereid je voor op een onvergetelijke show van onze mannelijke strippers. Top dansers. professionele verleiders. Humor en een ondeugende knipoog. Dat is wat je krijgt bij onze stripshows.

Wil je dat de stripper niet helemaal naakt gaat? Geen probleem, jij hebt de touwtjes in handen.

Reacties van klanten…

Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk zelf…

13 maart

"Super makkelijk en snel!"

Vanaf het eerste Whatsapp contact tot aan de show ontzettend vriendelijk en professioneel. What you see is what you get. Geen verborgen kosten. Kortom, fijne ervaring!

Tamara Konings

Mannelijke stripper Zaandam

Zoekt u naar een mooie mannelijke stripper? Onze mannelijke strippers zijn door héél Nederland in te huren. Bij ons kan u kiezen uit een flink aantal ervaren mannelijke strippers. Allemaal met zeer veel ervaring plus natuurlijk een hemels gespierd lijf!

De meest geliefde male striptease acts blijven agent, brandweerman en een stoere marinier. De mannelijke strippers stemmen de shows constant af op de aanwezigen. De striptease shows hebben dus altijd een hoop humor plus een ondeugend randje. Stoute stripshows, echter absoluut nooit onfatsoenlijk.

Denkt u er aan om een vriendin met haar verjaardagsfeest te overrompelen door een sexy stripper? Een intiem feestje met collega’s? Het kan bij Striptease Nederland allemaal. Deze lekkere mannelijke strippers verzorgen altijd leuke vrouwvriendelijke optredens waar u het nog jaren met uw vriendinnen over zal praten. Met recht een onvergetelijke avond !

Hoe werkt een stripper inhuren in Zaandam?

U denkt dat het moeilijk is om uw striper met een bachelorette party ofwel felicitatie te huren? Bij StripteaseNederland blijkt dat anders. Een kind kan de was doen.

Hoeveel kost een stripper huren in Zaandam?

Een onvergetelijke avond is zeer belangrijk, maar natuurlijk wil u op de hoogte zijn wat dat gaat kosten. Dat snappen wij, en dat is tevens ons credo. Helaas geldt dat bij vele andere boeking agencies niet. Wees daarom gewaarschuwd.

Waarom is 147 euro bij anderen vaak niet de echte prijs van een striptease?

Door heel veel bureaus wordt geadverteerd met een male stripper voor 147 euro. De verbazing van de reiskosten is echter achteraf. Plus er blijkt meer. Een lapdance van een male stripper? Dit wordt een hogere prijs. Een leuke show met banaan ofwel slagroom? Ook dat kost u bij andere boekingsbureaus nog extra euro´s. En zo kunnen we nog wel een tijdje verder gaan…

Kiest u toch voor de op het oog goedkopere keus? Weet dan… Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Hoe duur is een stripper bij ons dan?

We doen wat we zeggen. Adverteren we 147 euro voor een stripper? Dan blijft dit de prijs. Geen cent minder, geen cent meer. Natuurlijk is dat dan eveneens inclusief reiskosten, een lapdance voor de jarige, een extra geintje met een banaan of een beetje slagroom.

Wij hanteren dus geen meerprijzen. Wij doen graag eerlijk en open zaken. Service zoals dat hoort.

Mannelijke strippers voor een ladies night in Zaandam

Wat blijkt er nog leuker voor de meiden dan je een complete avond te laten verwennen door onze stoere en uitdagende mannelijke stripers? Een hoop in orde maken denkt u? Dat blijkt verre van de waarheid. Wij hebben kant en klare pakketten voor u. Daardoor weet u zeker dat uw ladiesnight met lekkere male strippers een enorm succes wordt waar dames nog maandenlang over na praten.

U kan daarbij kiezen voor 1 of meerdere strippers. Gaat uw voorkeur uit naar een stoere marine officier? Kiest u een ondeugende agent? Of wilt u een compleet programma met male strippers?

Wilt u geen zorgen en toch de meest waanzinnige avond? Kijk voor alle mogelijkheden op onze ladiesnight pagina.

Male strippers inhuren voor een verjaardag in Zaandam

Wat is er nou beter dan een mannelijke stripper op uw verjaardag? Onvergetelijk en in het geheugen gegrift voor altijd! Met een verjaardagsfeest stripshow gaat de aandacht natuurlijk uit naar de jarige. Uiteraard staan dansen, humor en tease volledig centraal tijdens deze verjaardag striptease shows. Nooit zal onze male striptease act ordinair zijn, maar natuurlijk wél een beetje ondeugend.

Meer weten over een mannelijke stripper voor op een verjaardagsfeestje? Bekijk dan eens onze verjaardag stripper pagina.

Mannelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Zaandam

Gaat iemand van uw vriendinnen eerdaags in het huwelijk treden? Is het voor een vrijgezellenfeest en wil u dat onvergetelijk maken? We beschikken over de meest onvergetelijke strip acts met de meest gespierde strippers voor uw bacheloretteparty.

Bent u met vriendinnen onder elkaar en wilt u eens lekker gek doen? Alles is mogelijk en de aanstaande bruid wordt vanzelfsprekend flink in het zonnetje gezet!

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens op deze pagina.