Stripper huren in Delft?

2 juni

"Wat een fantastisch bedrijf en wat een..."

Wat een fantastisch bedrijf en wat een fantastische service! Lilly heeft alles zeer goed...

Lees meer op Trustpilot...

Orestis Dionyssios Vonk

15 juli

"Top avond met Elegance!"

Nu twee dagen later... De familie en vrienden zijn nog steeds onder de indruk van de show...

Lees meer op Trustpilot...

Shagenca Ordóñez

18 juli

"Top middag met Dark candy!"

We hebben een top vrijgezellenfeest gehad gisteren, mede dankzij Dark Candy die...

Lees meer op Trustpilot...

Michelle Krootjes

Wat kan je verwachten van een striptease inhuren in Delft?

We kunnen natuurlijk niet alle juicy details van een stripshow in Delft verklappen. Maar dat onze shows onvergetelijk zijn blijkt wel uit onze klanttevredenheid. Wij scoren als striptease bureau namelijk een 4.7/5 op Trustpilot (!!)

Een stripact duurt altijd plusminus één kwartier en zit boordevol humor met een erotisch tintje. Zo heeft elke striptease natuurlijk een lapdance, sexy moves en de body oil waar je de stripper mee in mag smeren…

Om de kwaliteit van onze shows hoog te houden werken wij niet met alle strippers en stripsters samen. Alléén de strippers en stripsters met de beste, spannendste en leukste acts geven striptease acts in Delft.

Ook snel meer informatie? Tijdens onze openingstijden reageren we altijd binnen 5 minuten op Whatsapp, maar vaak zelfs sneller!

Uiteraard mag je ons ook altijd bellen. Kijk nu voor jouw mannelijke stripper of vrouwelijke stripper in Delft, al vanaf € 180 exclusief reiskosten.

Wil jij een stripper boeken in de omgeving van Delft?

Woon je in de omgeving van Delft? Dan kan je bij ons ook een stripper boeken in Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam, Bleiswijk, Zevenhuizen, Moerkapelle, Benthuizen, Hazerswoude-Dorp, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, Schipluiden, Monster, De Lier, Naaldwijk, ’s Gravenzande, Honselersdijk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Boskoop, Waddinxveen, Oegstgeest, Wassenaar, Roelofarendsveen, Katwijk aan Zee, Rotterdam, Hoek van Holland, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Hillegersberg, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Spijkenisse, Barendrecht en Capelle aan den IJssel.

Wat kost een striptease in omgeving Delft?

Vanaf 180 euro, exclusief een klein beetje reiskosten.

Meer weten? Stel je vraag aan nu Lilly of Buddy.