Mannelijke Strippers Amersfoort

Top 3 Meest Geboekte Mannelijke Strippers

Je eigen Magic Mike stripper huren. Of een sexy politie stripper in uniform die de boel eens opschudt wanneer ie aanbelt voor geluidsoverlast. Wie droomt daar niet van?

Bereid je voor op een onvergetelijke show van onze mannelijke strippers. Top dansers. professionele verleiders. Humor en een ondeugende knipoog. Dat is wat je krijgt bij onze stripshows.

Wil je dat de stripper niet helemaal naakt gaat? Geen probleem, jij hebt de touwtjes in handen.

Reacties van klanten…

Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk zelf…

13 maart

"Super makkelijk en snel!"

Vanaf het eerste Whatsapp contact tot aan de show ontzettend vriendelijk en professioneel. What you see is what you get. Geen verborgen kosten. Kortom, fijne ervaring!

Tamara Konings

Mannelijke stripper Amersfoort

Wilt u graag een lekkere mannelijke stripper boeken? Onze male striptease shows zijn binnen héél Nederland in te huren. Bij ons kan u kiezen uit een groot aantal ervaren mannelijke strippers. Al onze mannelijke strippers geven nette professionele stripshows.

De meest geliefde mannelijke strip acts zijn agent, brandweerman en de sexy marinier. De shows zijn leuk voor alle leeftijden. Onze striptease shows bevatten dus altijd een hoop humor plus een ondeugend randje. Spannende shows, maar zeker nooit onfatsoenlijk.

Een stripper op de verjaardag van uw hartsvriendin? Of wellicht uw moeder die vijftig of vijfenzestig wordt? Alles is mogelijk bij Striptease Nederland. Al de shows zijn volledig vrouwvriendelijk. Kies dus ook voor een onvergetelijke avond met deze hot mannelijke strippers!

Hoe werkt een stripper inhuren in Amersfoort?

Een male stripper met een verjaardagsfeestje of een bachelorette party moeilijk? Bij ons blijkt dit anders. Dit blijkt bijna evenzo eenvoudig als u schoenveters aan elkaar knopen.

Waarom is 147 euro bij anderen vaak niet de echte prijs van een striptease?

Bij veel stripbureaus kan u voor 147 euro een male stripper in huren. De verrassing van de reiskosten komt echter naderhand. En niet enkel dit. De lapdance erbij voor de complete show? Dit worden meerkosten. Een leuke act met een banaan of slagroom? Hiertoe rekenen andere boekingsbureaus ook naderhand meer geld. En dit zijn nog maar een aantal voorbeelden…

Desalniettemin het kan uiteraard dat u toch liever de zogenaamd voordeligere mogelijkheid bestelt…? Weet dan… Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Hoeveel kost een stripper huren in Amersfoort?

Wij doen wat wij beloven. Vermelden we 147 euro bij een mannelijke stripper? Dan blijft dat de prijs. U weet wat u bij ons mag verwachten. Natuurlijk is dat dan inclusief reiskosten, een lapdance voor de jarige job, een extra geintje met een banaan of wat slagroom.

Wij werken dus niet met meerprijzen. Niet omdat dit moet, maar omdat we vinden dat je klanten niet moet misleiden, en ook geen misbruik moet maken van onwetendheid over de dienstverlening. Service zoals dat hoort.

Mannelijke strippers voor een ladies night in Amersfoort

Wat is nog leuker voor de ladies dan je een complete avond te laten entertainen door onze stoere en uitdagende mannelijke stripers? Een hoop moeite om te organiseren? Niets is minder waar. Om dit makkelijk voor u te maken hebben wij een reeks kant en klare programma’s. Op die manier weet u zeker dat uw ladies night met mooie mannelijke strippers een gigantisch succes wordt waar de dames nog maandenlang over na kletsen.

Gaat u voor één of misschien zelfs een compleet team strippers? Ziet u bij voorkeur een lekkere marine officier? Kiest u voor een stoere politieagent? Of kiest u een complete stripshow door manlijke strippers die vuurspuw shows geven?

Wilt u de vrouwen ook de avond van hun leven geven? Bekijk voor al onze mogelijkheden op onze ladiesnight pagina.

Male strippers inhuren voor een verjaardag in Amersfoort

Wat is nou beter dan een male stripper op een verjaardagsfeest? Dat zijn cadeaus die u voor altijd bij blijven. Een felicitatie striptease is een stripshow waarin de jarige het middelpunt van de aandacht is. Natuurlijk dansen de gespierde mannelijke strippers voor de jarige job en het publiek en zullen ze tevens de nodige humor niet vergeten. Natuurlijk gaan onze male strippers nooit te ver, maar blijken ze wél een tikkeltje ondeugend.

Indien u wil geven de mannelijke strippers zelfs een sexy lapdance voor de jarige job (zonder meerkosten).

Ook een mannelijke stripper regelen voor een verjaardagsfeest? Bekijk dan onze verjaardag stripper pagina.

Mannelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Amersfoort

Gaat u eerdaags naar een trouwerij? Wilt u uw vriendin een onvergetelijke vrijgezellenfeest bezorgen? Dan heeft u aan ons de juiste partner.

Bent u met vriendinnen onder elkaar en wilt u eens lekker tekeergaan? Alles is mogelijk en de aanstaande bruid wordt vanzelfsprekend flink in het zonnetje gezet!

Meer informatie over een male stripper voor uw vrijgezellenfeest? Bezoek dan eens deze pagina.