Mannelijke Strippers Utrecht

Top 3 Meest Geboekte Mannelijke Strippers

Je eigen Magic Mike stripper huren. Of een sexy politie stripper in uniform die de boel eens opschudt wanneer ie aanbelt voor geluidsoverlast. Wie droomt daar niet van?

Bereid je voor op een onvergetelijke show van onze mannelijke strippers. Top dansers. professionele verleiders. Humor en een ondeugende knipoog. Dat is wat je krijgt bij onze stripshows.

Wil je dat de stripper niet helemaal naakt gaat? Geen probleem, jij hebt de touwtjes in handen.

Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk zelf…

13 maart

"Super makkelijk en snel!"

Vanaf het eerste Whatsapp contact tot aan de show ontzettend vriendelijk en professioneel. What you see is what you get. Geen verborgen kosten. Kortom, fijne ervaring!

Tamara Konings

Mannelijke stripper Utrecht Stad

Wilt u graag een mooie mannelijke stripper regelen? StripteaseNederland.nl regelt male stripshows door heel Nederland. Bij ons kunt u kiezen uit een flink aantal ervaren mannelijke strippers. We werken enkel met mannelijke strippers welke het hart bij menig vrouw op hol kunnen doen slaan.

De meest gewilde mannelijke strip acts blijven agent, brandweerman en een stoere marinier. Uiteraard hebben de strippers hun stripshows zo gemaakt dat ze voor een ieder leuk blijven. Gedurende de shows passen onze manlijke strippers vaak humor toe, en blijken ze uiteraard ook een beetje stout. Ondeugende stripshows, maar zeker nooit over het randje.

Wil u een hartsvriendin overrompelen bij haar verjaardagsfeest? Ofwel wellicht uw mama die vijftig ofwel 65 wordt? Alles blijkt mogelijk bij Striptease Nederland. Succes gegarandeerd en zeker een onderwerp van gesprek tijdens parties de komende jaren. Kies dus voor een onvergetelijke avond met deze uitdagende mannelijke strippers!

Hoe werkt een stripper inhuren in Utrecht Stad?

Een male stripper boeken een hele rompslomp? Neen, wij organiseren vrijwel alles voor u. Dit blijkt bijna net zo simpel als veters strikken.

Waarom is 147 euro bij anderen vaak niet de echte prijs van een striptease?

Vele stripteasebureaus bieden een mannelijke stripper aan voor 147 euro. Bij aankomst moet u weliswaar ook nog reiskosten afrekenen. Maar u wordt op meer zaken om de tuin geleid. De lapdance erbij voor de complete stripshow? Dit wordt meer geld betalen. Een extra leuke act met een banaan of slagroom? Hiervoor berekenen andere boeking agencies eveneens achteraf meer kosten. En dat blijken maar een aantal voorbeelden…

Echter het kan uiteraard dat u toch liever een zogenaamd voordeligere keus regelt…? Weet dan… Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Hoeveel kost een stripper huren in Utrecht Stad?

Bij ons is het zo, wat we adverteren is wat u betaalt. Vermelden we 147 euro voor een stripper? Dan blijven dit uw kosten. Niet meer, niet minder Dat is dan natuurlijk met inbegrip van alle extra’s zoals lapdance voor de gelukkige, een grapje met een banaan, gekheid met slagroom en uiteraard de reiskosten.

Bij ons betaalt u niet achteraf meer. Niet omdat het moet, maar omdat wij vinden dat je klanten niet moet misleiden, en bovendien geen oneigenlijk gebruik moet maken van onwetendheid aangaande onze service. Service zoals we die persoonlijk graag zien. Dat is Striptease Nederland!

Mannelijke strippers voor een ladies night in Utrecht Stad

Wat blijkt leuker voor de ladies dan je de complete avond te laten entertainen door onze breedgeschouderde en sexy strippers? Enorm veel in orde maken denkt u? Nee hoor, helemaal niet. We beschikken over kant en klare pakketten voor u. Op die manier weet u absoluut zeker dat uw ladies night met mooie mannelijke strippers een immens succes wordt waar de dames nog wekenlang over napraten.

U kan daarbij kiezen voor één of enkele mannelijke strippers. Gaat u voorkeur uit naar een gespierde marine officier? Kiest u voor een stoere politieagent? Of wilt u de complete avond vullen met stripacts van tal van strippende mannen?

Wilt u geen zorgen en evengoed de meest doldwaze avond? Ga voor onze mogelijkheden naar onze ladiesnight pagina.

Male strippers inhuren voor een verjaardag in Utrecht Stad

Een stripper op de verjaardag is zo ongeveer het allerbeste cadeau wat u maar kunt verzinnen. Dat zijn cadeaus die u eeuwig bij blijven. Bij een verjaardag striptease gaat de aandacht uiteraard uit naar de jarige job. Dansen, humor, en tease zijn de kenmerken van deze spetterende verjaardagsfeest stripshows. Nooit zal de male striptease act vulgair zijn, maar uiteraard wel een tikkeltje ondeugend.

Indien u wil geven onze strippers zélfs een sexy lapdance voor de jarige job (zonder extra kosten).

Meer informatie over een mannelijke stripper voor op een verjaardagsfeest? Ga dan naar onze verjaardag stripper pagina.

Mannelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Utrecht Stad

Gaat iemand van uw vriendinnen binnenkort trouwen? Is het voor een bacheloretteparty en wilt u dit onvergetelijk maken? Dan vindt u in ons de juiste partner.

Is humor belangrijk of mag het ook een erotisch randje hebben? Alles is mogelijk en de toekomstige bruid wordt vanzelfsprekend flink in het zonnetje gezet!

Wilt u meer informatie? Kijk eens bij deze pagina.