Vrouwelijke strippers Utrecht2017-06-07T13:44:57+00:00

Vrouwelijke strippers in Utrecht

Hebt u een sexy vrouwelijke stripper nodig? Een striptease act zoals u dat op tv ziet? We hebben de heetste strippende vrouwen in Nederland! Vrouwelijke strippers uitgekozen om hun prachtige lijf en hete stripacts.

Het maakt niet uit voor welke aanleiding u op zoek bent naar een vrouwelijke stripper. Bij ons vindt u bij elke gelegenheid de passende striptease act.

Hebt u al gedacht aan een stripact met een strippende verpleegster? Of gaat u bij voorkeur voor een melding van geluidshinder door onze lekkere strippende politie agentes? Of heeft u andere ideeën? U zegt ’t maar!

Natuurlijk zijn onze strip acts op die manier gemaakt dat ze voor een ieder leuk zijn. Nooit ordinair gedoe, maar acts vol humor en een knipoog. Nooit zullen onze vrouwelijke strippers ongewenste handelingen doen of de gelukkige voor schut zetten. Waar wacht u nog op?

Hoe werkt het huren van een vrouwelijke stripper in Utrecht?

Een stripster voor een verjaardagsfeestje of vrijgezellenfeest lastig? Dit is bij ons wel anders. Dit is bijna net zo gemakkelijk als je schoenveters aan elkaar knopen.

Sexy stripster voor een men’s night in Utrecht

Een avond afgeladen met aantrekkelijke stripsters? Veel moeite om te regelen? Dit blijkt verre van de waarheid. Om dit makkelijk voor u te maken beschikken wij over een reeks kant en klare programma’s. Zo weet u zeker dat uw mens night met aantrekkelijke vrouwelijke strippers een enorm succes wordt waar alle mannen lang over na praten.

Kies zelf welke vrouwelijke stripper u wenst te huren. Heeft u bijvoorbeeld het liefst een zinderende verpleegster striptease act? Huurt u het liefst een strippende verpleegster? Of kiest u voor een avondvullende show met striptease babes welke vuurspuw shows geven? Alles is bij ons mogelijk.

Bekijk onze mens night pagina voor meer informatie.

Vrouwelijke stripper voor een verjaardag in Utrecht

Wilt u het feestvarken een keer op zijn plaats zetten? Of is ie juist heel erg netjes? Een striptease babe op de verjaardag is het meest besproken presentje. Dat weet u, en dat weten wij.

Een optreden van een stripster maakt een feest compleet. Vanzelfsprekend staat de jarige volledig in het middelpunt, maar het publiek zal ook absoluut niet vergeten worden.

Tip! Regel een stoel zonder armleuningen voor de lapdance. Hier zijn nooit meerkosten aan verbonden.

Wilt u meer informatie over het inhuren van een striptease babe voor een verjaardag? Surf dan naar onze verjaardag stripper pagina.

Vrouwelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Utrecht

Heeft u binnenkort een bachelorparty? U wil een onvergetelijke dag organiseren? Daar hoort in deze tijd natuurlijk een vrouwelijke stripper bij. Dit blijkt altijd een succes plus de vrijgezel heeft een herinnering voor altijd.

Voor bachelor parties hebben wij speciale stripshows als bruid, maar een stoute politie striptease doet het ook nog altijd goed.

Humor of een tikkeltje stout? Alles blijkt bij ons mogelijk, maar uiteraard wel binnen de perken. Ook het thuisfront moet dit goed vinden natuurlijk. Onze sexy vrouwelijke strippers geven daarom acts die uitpuilen van humor, een beetje stout, echter nooit vulgair.

Huur ook een stripper bij een vrijgezellenfeest en bekijk de vrijgezellenfeest pagina.

Bel ons nu!