Simpel, snel en zonder gedoe vrouwelijke strippers huren vanaf €147

Een vrouwelijke stripper huren voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of een andere onvergetelijke avond moet volgens ons vooral simpel, snel en zonder gedoe kunnen.

Boekt u via ons, dan zorgt de stripster voor de muziek en boxen.

Het enige dat u nodig heeft is dus een stoel zonder armleuningen (en zonder wieltjes) en een kleedruimte waar de striptease danseres zich na de show weer aan kan kleden.

De stripper belt u een paar minuten van tevoren. Bij aankomst mag u voorafgaand aan de striptease show bij de stripper contant (liefst met gepast geld) afrekenen. Hierna kan het feest beginnen!

Onvergetelijke vrouwelijke striptease inhuren?

Wilt u de meest sexy stripster huren? Een striptease zoals u dat op tv ziet? Wij hebben de lekkerste strippende vrouwen van Nederland! Stuk voor stuk beeldschone striptease danseressen die u een onvergetelijke avond bezorgen.

Of u nu op zoek bent naar een stripster voor een verjaardag in een huiskamer, een vrijgezellenfeest, of een wild studentenfeest. Wij hebben voor elke gelegenheid een te gekke show waar iedereen nog jaren over zal praten!

Ziet u het liefst een ondeugende strippende verpleegster? Of wilt u dat een sexy politieagente even langs komt voor geluidsoverlast? Of heeft u andere wensen? Bij Striptease Nederland kan het allemaal!

Uiteraard zijn al onze striptease shows zo gemaakt dat ze voor iedereen leuk zijn. Een tikkeltje ondeugend, maar nooit vulgair en zeker vol humor! Onze striptease danseressen zijn zeer professioneel en zullen nooit ongepaste handelingen verrichten bij het feestvarken of het publiek. Waar wacht u nog op? Kijk snel bij onze onvergetelijke vrouwelijke striptease acts!

Sexy stripster voor een Men’s Night

Wat is er leuker voor de heren dan je een hele avond in de watten te laten leggen door onze sexy striptease dames? Veel regelen denkt u? Niets is minder waar. Om het makkelijk voor u te maken hebben wij een aantal kant en klare programma’s. Zo weet u zeker dat uw mensnight met lekkere female strippers een gigantisch succes wordt waar de heren nog lang over na praten.

Kies daarbij uit 1 of meerdere vrouwelijke strippers. Gaat u bijvoorbeeld voor een hete verpleegster striptease act? Of laat u uw vrienden of collega’s liever in de boeien slaan door een stoute politieagente? Een spetterende vrouwelijke striptease act of een volledig avondvullende show? U zegt het maar! Of kiest u voor een avondvullende show met manlijke strippers die vuurspuw shows geven?

Kijk voor al onze mogelijkheden op onze mens night pagina.

Vrouwelijke stripper voor een vrijgezellenfeest

Een van uw vrienden gaat binnenkort trouwen? U wilt een onvergetelijke dag organiseren? Vergeet dan zeker niet een spannende vrouwelijke stripper voor deze bachelor! Succes gegarandeerd en u weet zeker dat iedereen er jaren daarna nog over praat!

Kies bijvoorbeeld bij onze strippende vrouwen voor act als bruid, of laat de vrijgezel eens goed in de boeien slaan door een strippende politie agente.

Humor of een tikkeltje ondeugend? Alles is bij ons mogelijk, maar natuurlijk wel binnen de grenzen. U wilt natuurlijk niet dat de vrijgezel thuis in de problemen komt. Onze sexy strippende vrouwen geven daarom shows die bol staan van humor, een tikkeltje stout, maar nooit vulgair.

Zet de toekomstige bruidegom in het zonnetje en kijk bij ons eens voor een vrouwelijke stripper op uw vrijgezellenfeest.

Vrouwelijke stripper voor een verjaardag

Heeft het feestvarken altijd een grote mond? Of is hij juist super verlegen en kan hij wel wat vrouwelijke aandacht gebruiken? Een vrouwelijke stripper op een verjaardag is veruit meest besproken cadeau. Dat weet u, en dat weten wij.

Een vrouwelijke stripper op een verjaardag zorgt voor een onvergetelijke verrassing waar iedereen, inclusief de jarige, jaren later nog met veel plezier over praat. Natuurlijk staat de jarige job volledig in het middelpunt, maar het publiek zal ook zeker niet vergeten worden.

Tip! Vraag naar een lapdance voor de jarige job. Dit kost niets extra’s!

Wilt u meer informatie over een vrouwelijke stripper voor een verjaardag? Ga dan naar onze verjaardag stripper pagina.

Vrouwelijke strippers in Amsterdam

Natuurlijk geven wij ook striptease shows in Amsterdam. Of het nu gaat om een verjaardag, vrijgezellenfeest, of een geslaagd studentenfeest. Onze vrouwelijke strippers zorgen dat het een knalfeest wordt. Dit kan in het weekend, maar natuurlijk is ook doordeweeks geen probleem. Heeft u dus een vrouwelijke stripper in Amsterdam nodig? Kijk dan snel op onze speciale vrouwelijke stripper Amsterdam pagina.

Vrouwelijke strippers in de Randstad

Wist u dat de meeste striptease shows geboekt worden in de Randstad? Woont u in de randstad en bent u op zoek naar een strippende politieagente, sexy verpleegster of een ondeugend schoolmeisje? Boek dan uw vrouwelijke stripper vooral altijd minimaal 2 weken van tevoren. Hoewel veel boekingsbureaus u graag laten geloven dat last minute geen probleem is, vertellen wij u uit betrouwbare bron dat u dan bij hen niet altijd krijgt wat u bestelt…

Gelukkig heeft u op onze site (als enige in Nederland!!) direct contact met uw stripper. Zo weet u zeker houden wij niet alleen de prijzen laag, maar weet u ook altijd precies wie u boekt en wat u mag verwachten.

Al onze sexy strippende dames zijn geselecteerd middels strenge audities. Zo kunnen wij u garanderen dat u een topavond zult beleven! Of dat nu is voor vrouwelijke strippers in Den Haag, een vrouwelijke stripper in Rotterdam, Amsterdam, of vrouwelijke strippers in Utrecht of iets meer naar beneden in Eindhoven.

Bovendien ontvangt u bij uw boeking altijd een professionele bevestiging van uw vrouwelijke stripper per email. En om het af te maken doen we er dan ook nog eens een aantal handige tips bij om uw feest nog beter te maken. Kleine details, grote verschillen. Dat is waar uw onze service aan herkent.

Vertrouwd, onvergetelijk, voordelig en discreet, dat is waar de female strippers van Striptease Nederland voor staan!