Mannelijke Strippers Leiden

Top 3 Meest Geboekte Mannelijke Strippers

Je eigen Magic Mike stripper huren. Of een sexy politie stripper in uniform die de boel eens opschudt wanneer ie aanbelt voor geluidsoverlast. Wie droomt daar niet van?

Bereid je voor op een onvergetelijke show van onze mannelijke strippers. Top dansers. professionele verleiders. Humor en een ondeugende knipoog. Dat is wat je krijgt bij onze stripshows.

Wil je dat de stripper niet helemaal naakt gaat? Geen probleem, jij hebt de touwtjes in handen.

Reacties van klanten…

Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk zelf…

13 maart

"Super makkelijk en snel!"

Vanaf het eerste Whatsapp contact tot aan de show ontzettend vriendelijk en professioneel. What you see is what you get. Geen verborgen kosten. Kortom, fijne ervaring!

Tamara Konings

Mannelijke stripper Leiden

Wilt u graag een sexy mannelijke stripper inhuren? Striptease Nederland regelt mannelijke stripacts door heel Nederland. Wij hebben het allergrootste aanbod mannelijke strippers in Nederland. Al onze mannelijke strippers geven goed gemanierde professionele stripshows.

Zo kunt u kiezen uit mannelijke strippers gekleed als politieagent, brandweermannen ofwel een sexy marinier. De mannelijke strippers stemmen een show iedere keer af op de aanwezigen. Dit zijn shows met humor, maar uiteraard ook een stout tintje. Striptease shows met een knipoog, maar nooit banaal!

Denkt u er aan om een vriendin bij haar verjaardagsfeest te overrompelen met een sexy stripper? Ofwel wellicht uw vrouw die 50 ofwel vijfenzestig wordt? Striptease Nederland denkt graag met u mee. Onze verleidelijke mannelijke strippers geven altijd leuke vrouwvriendelijke optredens waar u het nog jaren met uw vriendinnen over zult hebben. Kies dus voor een onvergetelijke avond met onze hot mannelijke strippers!

Hoe werkt een stripper inhuren in Leiden?

U denkt dat het ingewikkeld is om een striper met een vrijgezellenfeest of verjaardagsfeestje te boeken? Bij ons is dit anders. Een kind kan de was doen. Selecteer op deze pagina de stripper van uw keuze, vul uw gegevens in en die van het feest. Hierna even afrekenen, en binnen 5 minuten heeft u uw stripper in Leiden geboekt.

Hoeveel kost een stripper huren in Leiden?

Een gedenkwaardige avond is belangrijk, maar uiteraard wil u weten wat dat gaat kosten. Bij elke stripper staat de Werkelijke Prijs. Op onze prijzen pagina kunt u de gemiddelde prijzen vinden. Klanten die in Leiden in mannelijke stripper inhuren betalen GEEN REISKOSTEN.

Waarom is 147 euro bij anderen vaak niet de echte prijs van een striptease?

Veel striptease bureaus bieden een mannelijke stripper aan voor 147 euro. De verrassing van reiskosten is echter naderhand. Echter u wordt op meer vlakken bedrogen. Een lapdance met een mannelijke stripper? Dit gaat u bij andere bureaus meer euro´s kosten. Een extra leuke show met banaan of slagroom? Hiervoor berekenen andere bureaus naderhand meer geld. En zulks blijken nog maar een aantal voorbeelden…

Verkiest u toch voor de op het oog voordeligere optie? Weet dan… Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Hoe duur is een stripper bij ons dan?

Wij doen wat wij zeggen. Staat er 147 euro bij een stripper show? Dan blijven dat uw kosten. Geen cent minder, geen cent meer. Vanzelfsprekend is dit ook inclusief reiskosten, een lapdance voor de jarige job, een extra geintje met een banaan en/of slagroom.

Bij ons betaalt u dus niet achteraf meer. Op een dwaalspoor zetten houden wij niet van. U toch ook niet? Service zoals wij dat persoonlijk graag willen. Dat is Striptease Nederland!

Mannelijke strippers voor een ladies night in Leiden

De complete avond vol sexy mannelijke strippers? Een hoop gedoe om te bestellen? Dat blijkt verre van de waarheid. We beschikken over kant en klare pakketten voor u. Op deze manier heeft u gegarandeerd een succesvolle avond!

Huurt u één of misschien een heel team mannelijke strippers? Ziet u bij voorkeur een sexy marine officier? Kiest u voor een stoere politieagent? Of wilt u een avondvullend programma met strippers?

Wilt u geen zorgen en evengoed de meest spectaculaire avond? Bekijk voor alle mogelijkheden op onze ladiesnight pagina.

Male strippers inhuren voor een verjaardag in Leiden

Een mannelijke stripper bij uw verjaardagsfeestje maakt geweldige indruk. Onvergetelijk en op uw netvlies geschreven voor altijd! De jarige job krijgt een onvergetelijke belevenis. Vanzelfsprekend staan dans, humor en tease centraal tijdens deze verjaardag striptease shows. Nooit zal de male striptease act ordinair zijn, maar uiteraard wel een tikkeltje ondeugend.

Indien u wil geven onze mannelijke strippers zélfs een sexy lapdance voor de jarige (zonder meerkosten).

Wilt u meer informatie over een mannelijke stripper op een verjaardagsfeestje? Kijk dan eens de verjaardag stripper pagina.

Mannelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Leiden

Gaat u binnenkort naar een bruiloft? Heeft u een vrijgezellenfeest of bachelorette party te vieren en wilt u daarvoor een ludieke act voor in huren? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Moet het een erotisch bachelorette party zijn of puur humor? Alles is mogelijk en de toekomstige bruid wordt natuurlijk flink in het zonnetje gezet!

Wilt u meer informatie? Kijk eens bij deze pagina.