Vrouwelijke Strippers Leiden

Top 3 Meest Geboekte Vrouwelijke Strippers

Een stout schoolmeisje of een verpleegster die iets teveel service verleent? Geluidsoverlast en een van je vrienden in de boeien laten slaan door een strippende politie agente? Bij ons is het allemaal mogelijk!

Dit wordt een onvergetelijke avond. Of je nou een verrassing voor een vrijgezellenfeest wilt, of voor een verjaardag. Onze dames maken er een top show van!

Uiteraard staan bij al onze shows humor, dans en een ondeugende knipoog voorop. Voor ieder gezelschap leuk en nooit vulgair of ordinair.

Jij bepaalt of ze naakt gaat, dus wat houd je nog tegen?

Reacties van klanten…

Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk zelf…

22 april

"Snel contact, top show!"

Fijn Whatsapp contact. Vriendelijk en meedenkend. Top show van de dame die we besteld hadden en geen verborgen kosten. Kortom, betere ervaring dan gehoopt!

Robert Berkhof

Vrouwelijke strippers in Leiden

Hebt u een adembenemende stripper nodig? Een striptease zoals op tv? Bij ons bestelt u de lekkerste stripsters van heel Nederland. Stuk voor stuk beeldschone striptease babes die u een gedenkwaardige avond bezorgen.

Of u nu zoekt naar naar een stripster voor een felicitatie in een huiskamer, een bachelorparty, of een wild studentenfeest. Voor alle soorten stripacts kan u daarom bij ons terecht.

Wilt u een stoute strippende verpleegster huren? Of wil u dat een lekkere politie agente even bij u aanbelt voor geluidsoverlast? Of mogelijk een ondeugend schoolmeisje? U zegt het maar!

Uiteraard zijn al onze strip shows op die manier gemaakt dat ze voor iedereen leuk zijn. Nooit vulgair gedoe, maar shows afgeladen met humor en een knipoog. We werken uitsluitend met zéér professionele stripsters waardoor u gegarandeerd bent van een spectaculaire act! Kijk snel onze spetterende vrouwelijke striptease acts!

Hoe werkt het huren van een vrouwelijke stripper in Leiden?

Een stripster voor een verjaardag of bachelorparty ingewikkeld? Dit blijkt bij ons toch anders. Bij ons kan een kind de was doen.

Sexy stripster voor een men’s night in Leiden

Wat lijkt er leuker voor de heren dan je de hele avond in de watten te laten leggen door onze sexy vrouwelijke strippers? Een hoop moeite om te organiseren? Niets is minder waar. Voor het gemak beschikken wij over een aantal samengestelde pakketten. Daardoor krijgt u gegarandeerd een succesvolle avond!

Kies zelf welke vrouwelijke stripper u wenst te boeken. Gaat u uw vrienden verblijden met een sexy verpleegster stripshow? Of laat u uw kameraden of collega’s liever arresteren door een stoute agente? Of kiest u voor een avondvullende show met strippers welke vuurspuw shows doen? Alles blijkt bij ons mogelijk.

Voor meer informatie surft u naar onze mens night pagina.

Vrouwelijke stripper voor een verjaardag in Leiden

Is de jarige job iets gewend? Of is de jarige verlegen ? Met een stripper bij een verjaardagsfeest zit u altijd goed. Dat is een feit.

Een stripster op een verjaardagsfeest zorgt voor een onvergetelijke verrassing waar een ieder, met inbegrip van de jarige job, jaren later met enorm veel plezier over praat. Alle aandacht gaat uit naar de jarige, maar de toeschouwers ontbreekt het ook niks.

Tip! Regel een stoel zonder armleuningen voor een lapdance. Dit kost niets extra’s!

Wilt u meer informatie over een stripper bij een verjaardagsfeestje? Ga dan naar de verjaardag stripper pagina.

Vrouwelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Leiden

Hebt u eerdaags een vrijgezellenfeest? Iedereen moet het leuk hebben? Daar hoort tegenwoordig natuurlijk een striptease babe bij. Dat blijft steevast een succes plus de vrijgezel krijgt een aandenken voor het leven.

Maak uw keuze onder andere bij onze strippende vrouwen voor acts als bruid, of laat de vrijgezel eens goed boeien door een politie striptease.

Zoekt u ietwat ondeugends, of humoristisch? Bij ons kan het allemaal, maar wel op een leuke manier. Ook het thuisfront moet het goed vinden natuurlijk. De shows van onze stripsters zijn daarom geestig, enigzins ondeugend, maar nooit vulgair.

Zet uw toekomstige bruidegom in het zonnetje en kijk bij ons voor een stripper bij een bachelor party.