Mannelijke Strippers Den Haag

Top 3 Meest Geboekte Mannelijke Strippers

Je eigen Magic Mike stripper huren. Of een sexy politie stripper in uniform die de boel eens opschudt wanneer ie aanbelt voor geluidsoverlast. Wie droomt daar niet van?

Bereid je voor op een onvergetelijke show van onze mannelijke strippers. Top dansers. professionele verleiders. Humor en een ondeugende knipoog. Dat is wat je krijgt bij onze stripshows.

Wil je dat de stripper niet helemaal naakt gaat? Geen probleem, jij hebt de touwtjes in handen.

Reacties van klanten…

Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk zelf…

13 maart

"Super makkelijk en snel!"

Vanaf het eerste Whatsapp contact tot aan de show ontzettend vriendelijk en professioneel. What you see is what you get. Geen verborgen kosten. Kortom, fijne ervaring!

Tamara Konings

Mannelijke stripper Den Haag

Bent u zoek naar een mooie mannelijke stripper? StripteaseNederland.nl regelt male stripshows door heel Nederland. Kijk gerust in het grootse aanbod van lekkere mannelijke strippers. Allemaal met zeer veel ervaring en natuurlijk een heerlijk gespierd lijf!

De meest populaire mannelijke strip acts blijven agent, brandweerman en een stoere marinier. De mannelijke strippers stemmen uw show altijd af op de aanwezigen. In de shows passen de manlijke strippers vaak humor toe, en blijken ze vanzelfsprekend ook ietswat stout. Maar… de mannelijke strippers zijn nooit vulgair!

Wil u een hartsvriendin verrassen bij haar verjaardagsfeest? Een gezellig feestje met collega’s? Striptease Nederland denkt graag met u mee. Al onze shows blijven volledig vrouwvriendelijk. Met recht een onvergetelijke avond !

Hoe werkt een stripper inhuren in Den Haag?

Een mannelijke stripper regelen een heel gedoe? Bij StripteaseNederland blijkt dat anders. Een kind kan de was doen.

Hoeveel kost een stripper huren in Den Haag?

Een onvergetelijke avond is belangrijk, maar natuurlijk wil u wel weten wat dat gaat kosten. Het allerliefst wilt u hierbij geen akelige surprise achteraf. Dat snappen we, en dat blijft bovendien ons credo. Wees daarom gewaarschuwd.

Waarom is 147 euro bij anderen vaak niet de echte prijs van een striptease?

Bij legio stripbureaus kan u met 147 euro een male stripper boeken. Bij binnenkomst mag u weliswaar ook nog reiskosten betalen. Maar u wordt op meer dingen gefopt. De lapdance erbij voor een volledige stripshow? Zulks worden extra kosten. Een leuke show met een banaan of slagroom? Ook dat wordt bijleggen bij andere boekingsbureaus. En zo kunnen wij nog wel een tijdje doorgaan…

Maar het kan natuurlijk dat u toch liever de zogenaamd voordeligere optie bestelt…? Weet dan… Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Hoe duur is een stripper bij ons dan?

Bij ons heeft u nooit nare verrassingen naderhand. Vermelden we 147 euro voor een stripper? Dan blijft dit wat u afrekent. Geen cent minder, geen cent meer. Natuurlijk is dit tevens met inbegrip van reiskosten, een lapdance bij de jarige job, een extra geintje met een banaan en/of slagroom.

Bij ons betaalt u dus niet achteraf extra. Wij doen graag eerlijk en open zaken. Service zoals we die persoonlijk graag willen. Dat is Striptease Nederland!

Mannelijke strippers voor een ladies night in Den Haag

Wat lijkt er leuker voor de ladies dan je een complete avond in de watten te laten leggen door onze stoere en sexy mannelijke stripers? Een hoop werk om te organiseren? Niks blijkt minder waar. Voor uw gemak beschikken wij over een aantal pakketten. Op deze manier krijgt u beslist een top avond!

Liever 1 mannelijke stripper, of meerdere en voor een ieder wat wils? Kiest u bijvoorbeeld voor een lekkere strippende marine officier? Komt een agent aanbellen voor geluidshinder? Of wilt u de complete avond vullen met striptease shows van tal van strippers?

Wilt u geen zorgen en toch de meest doldwaze avond? Bekijk dan eens onze mogelijkheden op onze ladiesnight pagina.

Male strippers inhuren voor een verjaardag in Den Haag

Een stripper op uw verjaardag is mogelijk wel het allerbeste kado wat u maar kan bedenken. Zoiets vergeet u niet meer. De jarige krijgt een onvergetelijke belevenis. Uiteraard dansen de breedgeschouderde mannelijke strippers voor de jarige job en het publiek en zullen ze tevens de nodige humor in hun shows verwerken. Zinderende shows, maar wel altijd met een knipoog.

Meer weten over een mannelijke stripper voor een verjaardag? Ga dan naar de verjaardag stripper pagina.

Mannelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Den Haag

Gaat iemand van de vriendinnen binnenkort in het huwelijk treden? Heeft u een vrijgezellenfeest of bachelorette party te vieren en wil u daar een ludieke stripshow bij inhuren? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Moet dit een erotisch bachelorette party zijn of een met veel humor? Wij beschikken over de strippers voor u en zetten de aanstaande bruid eens flink in het zonnetje.

Ook een mannelijke stripper bij uw vrijgezellenfeest? Bezoek dan deze pagina.