Vrouwelijke Strippers Den Haag

Top 3 Meest Geboekte Vrouwelijke Strippers

Een stout schoolmeisje of een verpleegster die iets teveel service verleent? Geluidsoverlast en een van je vrienden in de boeien laten slaan door een strippende politie agente? Bij ons is het allemaal mogelijk!

Dit wordt een onvergetelijke avond. Of je nou een verrassing voor een vrijgezellenfeest wilt, of voor een verjaardag. Onze dames maken er een top show van!

Uiteraard staan bij al onze shows humor, dans en een ondeugende knipoog voorop. Voor ieder gezelschap leuk en nooit vulgair of ordinair.

Jij bepaalt of ze naakt gaat, dus wat houd je nog tegen?

Reacties van klanten…

Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk zelf…

22 april

"Snel contact, top show!"

Fijn Whatsapp contact. Vriendelijk en meedenkend. Top show van de dame die we besteld hadden en geen verborgen kosten. Kortom, betere ervaring dan gehoopt!

Robert Berkhof

Vrouwelijke strippers in Den Haag

Bent u zoekende naar een verleidelijke vrouwelijke stripper? Een stripshow zoals u dat op tv ziet? Bij ons bestelt u de lekkerste striptease vrouwen van héél Nederland. Stripsters uitgezocht om hun hete vormen en adembenemende stripacts.

Of u nou op zoek bent naar een stripster voor een verjaardag in een huiskamer, een vrijgezellenfeest, ofwel een wild studentengala. Voor alle soorten striptease shows kunt u daarom bij ons terecht.

Kijkt u het liefst naar een ondeugende strippende verpleegster? Of wilt u het feestvarken verrassen met een lekkere politie agente welke aanbelt bij geluidsoverlast? Of een lekker bruidje bij een persoon die gaat trouwen? U zegt ’t maar!

Onze vrouwelijke stripacts zijn geschikt voor iedereen. Geen vulgair gedoe, maar professionele acts afgeladen met humor en een knipoog. Nooit zullen deze striptease danseressen ongewenste handelingen verrichten of het feestvarken voor schut zetten. Bekijk vlug onze onvergetelijke vrouwelijke striptease acts!

Hoe werkt het huren van een vrouwelijke stripper in Den Haag?

Denkt u dat huren van een striptease babe lastig is? Neen, bij ons beslist niet! Bel , en we regelen haast alles voor u.

Sexy stripster voor een men’s night in Den Haag

Een hele avond vol met mooie strip tease babes? Veel moeite om te regelen? Dat is ver van de waarheid. Voor het gemak hebben wij een aantal samengestelde pakketten. Op deze manier heeft u beslist een succesvolle avond!

Kies hierbij uit 1 of meerdere strip tease babes. Gaat u uw vrienden verrassen met een sexy verpleegster striptease? Of ziet u liever hoe uw vrienden ofwel collega’s in de boeien geslagen worden door een ondeugende agente? Kiest u liever voor één stripster, of wil u een volledig avondvullend programma? Alles blijkt bij ons mogelijk.

Bekijk de men’s night pagina voor meer informatie.

Vrouwelijke stripper voor een verjaardag in Den Haag

Is de jarige job iets gewend? Of is hij juist heel erg netjes? Feestjes met een stripster blijken vaak de beste! Dat weet u, en dat weten wij.

Het optreden van een stripper maakt een verjaardagsfeestje compleet. Uiteraard staat de jarige volledig in het middelpunt van de aandacht, maar het publiek zal ook zeker niet vergeten worden.

Tip! Regel een stoel zonder armleuningen voor de lapdance. Daarvoor hoeft u nooit meer te betalen.

Wenst u meer informatie over een vrouwelijke stripster op een verjaardag? Bezoek de verjaardag stripper pagina.

Vrouwelijke stripper voor een vrijgezellenfeest in Den Haag

Hebt u eerdaags een bachelorparty? Een onvergetelijke avond voor iedereen? Denk dan ook aan een stripster voor de vrijgezel. Dat is iedere keer een succes en de bachelor krijgt een herinnering voor het leven.

Een ondeugende agente blijft een succes, maar ook een strippende bruid kunnen wij voor u boeken.

Humor of een tikkeltje ondeugend? Met ons kan het allemaal, echter wel op een leuke manier. Ook het thuisfront moet het goed vinden natuurlijk. Onze uitdagende strippers doen daarom stripshows die bol staan van humor, een tikkeltje stout, maar nooit ordinair.

Regel ook een striptease babe bij een vrijgezellenfeest en bezoek onze vrijgezellenfeest pagina.