Als eerste zoekt u een stripper in uw stad of omgeving. Daarna selecteert u de datum en tijd waarop uw feest wordt gehouden en klikt u op ‘BOEK NU’ (op dezelfde pagina). Vervolgens vult u uw contactgegevens in en het adres waar het feest wordt gegeven. Vergeet daarna bij het afrekenen niet eventuele opmerkingen in te vullen over het feest (indien u die heeft). Het totaalbedrag wordt altijd opgesplitst in twee betalingen. Online het deel voor de reservering, en op locatie contant het resterende bedrag aan de stripper(s).

Op de dag van het feest is het mogelijk dat uw stripper(s) u 30 minuten voor aankomst belt/sms’t/whatsapp’t. Uw entertainment neemt een cd/usb mee met muziek, kostuum(s) en een goed en vrolijk humeur om er een fantastische avond van te maken. U dient zelf te zorgen voor een stoel zonder armleuningen en een vooraf geteste muziekinstallatie met boxen. Bij aankomst begeleidt u de stripper(s) naar de kleedruimte. Voorafgaand aan de show rekent u contant met de stripper(s) het resterende bedrag af. Het resterende bedrag vindt u in uw email bevestiging.

Zodra de stripper(s) zich hebben omgekleed kan de show beginnen! Fooien kunt u geven voor, tijdens en na de show. Het meest gebruikelijke is dit te doen tijdens het optreden.

Wij hebben het grootste aanbod aan actieve strippers in Nederland. Hierdoor kunnen wij u uit ervaring zeggen dat u altijd het beste 2 weken van tevoren uw boeking kunt doen. Later is natuurlijk ook mogelijk, maar met 2 weken van tevoren heeft u altijd de eerste keus.

Vaak genoeg horen wij dat mensen nog even hebben gewacht met boeken van de stripper omdat hij een paar uur daarvoor nog beschikbaar was. Wees niet zoals anderen en voorkom teleurstelling door direct te boeken.

Ja, maar dit heeft wel een nadeel. De meeste klanten huren bij ons 1-2 weken voordat ze hun feest geven zodat ze zelf hun stripper kunnen kiezen. Als u een stripper op de dag van uw feest boekt (of grofweg binnen 24 uur), sturen wij de stripper die het eerst beschikbaar is naar u toe. Wees ervan verzekerd dat u nog steeds met een gerust hart last-minute een stripper kunt boeken. Al onze strippers zijn geweldig!

Ook als u het adres van waar het feest wordt gehouden nog niet weet kunt u alvast een boeking van uw favoriete stripper(s) plaatsen. Bij feestjes die in een hotel worden gehouden komt dit bijvoorbeeld veel voor. Mail ons het kamernummer uiterlijk op de ochtend van het feest.

U kunt de EXACTE prijs vinden in minder dan 15 seconden!!

1.    Selecteer uw stad

2.    Kies voor mannelijke of vrouwelijke strippers

3.    Klik op de stripper van uw voorkeur

Anderzijds, gemiddelde prijzen kunt u hier vinden.

NEE, dit kan niet meer. Helaas zijn er teveel klanten geweest die de stripper(s) veel te laat oppikken op de afgesproken locatie. Daarnaast werden de strippers veel langer gehouden dan waarvoor werd betaald. Maar niet getreurd, want wist u dat een stripper in een gebouw veel meer ruimte heeft en dus een veel betere show voor u kan geven?

Ja hoor! Zorg er wel voor dat u het hotel van tevoren op de hoogte stelt en dat zij er akkoord mee zijn. De meeste hotels vinden het prima als u een feest geeft in het hotel en hebben er zelfs vaak nog een aparte zaal of kamer voor. Dit doen zij om mogelijke geluidsoverlast te voorkomen en ervoor te zorgen dat u maximaal van het feest kunt genieten. Stel dus gerust het hotel op de hoogte van uw feest en vraag hen naar de mogelijkheden.

Het is belangrijk dat u uw mobiele telefoon de hele avond bij u heeft met het geluid van uw ringtone aan. De stripper belt op de avond van het feest en zal u vragen naar het kamernummer.

Ja, de stripper kan u ontmoeten op een andere locatie dan waar het feest gehouden wordt. Let er op dat de alternatieve locatie op maximaal 2 minuten loopafstand is van het feest. Als u wilt dat de stripper een verrassing is voor de eregast, laat ons dit dan weten bij uw boeking (laat een opmerking achter in het opmerkingenveld).

Wij kunnen bij benadering zeggen hoe lang de stripper bij u blijft. Doorgaans is dit plusminus 45 minuten. Op een exact aantal minuten kunnen wij zoals u zult begrijpen geen garantie geven. De duur van de stripshow is min of meer afhankelijk van de hoeveelheid publiek en hoe het publiek reageert. Door extra fooi te geven kunt u er altijd voor zorgen dat een stripper nog langer bij u blijft. U kunt bijvoorbeeld wat briefjes van vijf euro wisselen bij de bank. Vervolgens kunnen uw vrienden en/of vriendinnen hun grotere briefjes wisselen voor uw vijf euro biljetten. Op die manier kunnen al uw gasten de stripper aanmoedigen om langer te blijven en nét dat stapje extra te doen, net als in films!

Er moeten minimaal 5 gasten op uw feest aanwezig zijn. Als er minder dan 5 mensen zijn kunnen we helaas geen striptease show geven.

Iedereen op het feest moet minimaal 18 jaar of ouder zijn.

Ja, dat is geen probleem. De strippers geven hun shows zolang maar minimaal de helft van het publiek van de andere sekse is. Wij hebben ook gay strippers, maar daar moet u ons wel per telefoon over informeren, of dit verzoek vermelden in het opmerkingenveld tijdens het online afrekenen/bestellen.

De mannelijke strippers hebben de volgende uniformen: politieagent/SWAT, Brandweer, Marine Officier, Bouwvakker, Cowboy en nog veel meer.

De vrouwelijke strippers kunnen de volgende shows voor u doen: Schoolmeisje, Politieagente, Verpleegster, Cowgirl, Playboy Bunnies en nog veel meer sexy kostuums.

Onze entertainers hebben mogelijk niet allemaal alle bovenstaande uniformen. Weinig strippers hebben hele ongebruikelijke outfits omdat deze weinig geboekt worden. Mocht u een ongebruikelijk kostuum in de juiste maat hebben, dan zijn onze strippers vaak wel bereid dat voor u te dragen. Indien u dat wilt, laat dan een opmerking achter in het opmerkingenveld tijdens de online bestelling.

Indien u dit wenst is het in veel gevallen mogelijk dat zowel mannelijke als vrouwelijke strippers naakt de show eindigen. Ook dan zullen zij hun show met veel humor, dans en een beetje ondeugendheid geven. Onze shows zullen echter nooit vulgair zijn. U kunt bij de aankomst van de stripper met hem of haar overleggen of zij de show naakt eindigen. Mannelijke strippers kunnen hiervoor 50 euro extra in rekening brengen. Striptease Nederland is niet verantwoordelijk voor extra’s die door de klant worden betaald en zal deze extra betaling dan ook niet bij de stripper innen. Het kan voorkomen dat een mannelijke stripper niet volledig naakt gaat hoewel dit voor de show is afgesproken.

Al onze strippers hebben zeer veel ervaring en zullen namelijk alleen volledig naakt gaan als zij aanvoelen dat dit ook mogelijk is bij het publiek. Indien u hiervoor vooraf 50 euro voor heeft betaalt krijgt u dat geld uiteraard van de stripper retour.

De meeste van onze klanten betalen geen reiskosten omdat ze binnen 20 kilometer van een grote stad wonen.

Woont u meer dan 20 kilometer van een grote stad in Nederland die vermeld staat op onze site, dan betaalt u 1 euro per kilometer. U kunt het overzicht van alle grote steden in Nederland waar onze strippers optreden hier vinden.

Ja, het is geen enkel probleem om verlegen te zijn. Laat het onze strippers gerust weten wanneer zij arriveren. Uw eregast zal een super avond hebben zolang u open en eerlijk met de stripper communiceert. Maak ook een vermelding van een verlegen eregast tijdens het doen van de boeking (laat hiervoor een opmerking achter in het opmerkingenveld).

NEE, momenteel niet. Wij stellen hoge eisen aan de shows van onze entertainers. Bent u een lilliputter stripper, kunt u aantoonbaar goed entertainen en bent u zoek naar meer en regelmatig werk via een betrouwbaar bureau? Bekijk dan de pagina over stripper worden.

[naar boven]

Wij accepteren betalingen via iDEAL en Tikkie.

Nee, wij accepteren alleen de aanbetaling voor de reservering van uw stripper(s). Hierdoor weten wij zeker dat het om een boeking voor een echt feest gaat. Het resterende bedrag kunt u contant voldoen aan de stripper(s) voorafgaand aan de strip show.

Op je bankafschrift staat de naam SimplyEntertainment.nl, het moederbedrijf van ons bureau.

Wij hanteren 40 euro annuleringskosten per stripper, maar u kunt er ook voor kiezen om dit bedrag om te zetten naar credits voor een boeking bij uw volgende feest. Uiteraard zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

Dat is geen probleem. U dient ons zo vroeg mogelijk op de hoogte te stellen (minimaal 24 uur van tevoren). Wij rekenen voor het verplaatsen van het optreden geen kosten.

Ja. Striptease Nederland slaat geen transactiegegevens op. U kunt er verzekerd van zijn dat uw gegevens beschermd zijn tegen verlies, misbruik of diefstal wanneer u een bestelling doet op onze site.

Daarnaast hanteert Striptease Nederland ALS ENIGE IN DEZE BRANCHE BEVEILIGD BETALEN via Secure Sockets Layer (SSL) protocol.

NEE, niet meer. Dit is omdat de meeste problemen met feesten ’s nachts na 12 uur gebeuren. De laatste reservering die u bij ons kunt doen is dus 12 uur ’s nachts. Plan dus voor de veiligheid van onze dansers (en uw geestelijke gezondheid) uw striptease show nooit later dan 12 uur ’s nachts.

Wij nemen geen contact met u op, want in 95% van de gevallen krijgt u de 1e keus. Wij zijn de beste in het managen van strippers, maar soms hebben wij ook te maken met overmacht. Indien uw stripper op het laatste moment annuleert, doen wij alles binnen onze macht om voor uw feest een vervangende stripper te regelen. Om die reden heeft u ook het recht om de vervangende stripper aan de deur te weigeren, waarbij u 100% van uw aanbetaling terug krijgt. Soms kunt u door het vermelden van een alternatieve keuze tijdens het bestellen (in het opmerkingenveld) een verrassing voorkomen.

Dat is geen probleem. Zorg er wel voor dat u ‘Nog niet bekend’ invult in het adresveld tijdens uw bestelling. Daarnaast kunt u tijdens het afrekenen een opmerking in het opmerkingenveld toevoegen. Zorg er vervolgens voor dat u minimaal 48 uur voor aanvang van het feest het adres aan ons doorgeeft.

Wij hanteren een aanbetaling (borg) van 40 euro welke u kunt voldoen via een iDEAL of Tikkie aanbetaling. Deze aanbetaling kunt u alleen terugkrijgen als er geen stripper beschikbaar was om op uw feest op te treden. Wij maken hierin geen uitzonderingen (er is ongeveer 3% kans dat een stripper zich ziek meldt).

Door het betalen van deze borg weten onze strippers ook dat zij geboekt worden voor een echt feest en geen grapje.

Het terugstorten van een aanbetaling wordt alleen gedaan wanneer wij een show annuleren. In alle andere gevallen wordt de aanbetaling gebruikt om de administratiekosten te dekken.

De meeste klanten betalen GEEN REISKOSTEN, omdat de locatie waar het feest plaatsvindt binnen een straal is van 25 kilometer van deze steden. In steden die meer dan 25 kilometer weg zijn betaalt u 1 euro per kilometer. Dus bijvoorbeeld: als een feest plaatsvindt in een stad of dorp dat 40 kilometer rijden is vanaf Amsterdam, dan kunt u 40 euro optellen bij het totaalbedrag. Nadat u bij ons een stripper heeft besteld nemen wij per email contact met u op waarin wij de exacte reiskosten vermelden en vragen of u daarmee akkoord bent. Striptease Nederland houdt geen cent van deze reiskosten, maar zorgt ervoor dat de onkosten van de stripper gedekt worden zodat u altijd de BESTE STRIPPER kunt boeken.

[naar boven]

U kunt onze strippers boeken binnen een tijdsblok van 1 uur. Wilt u de stripact bijvoorbeeld om 21.15 uur of 21.45 uur, dan boekt u het tijdblok van 21.00 uur. Door alle verkeer en wegwerkzaamheden op de weg kunnen de strippers nooit precies op tijd zijn, tenzij het de eerste party van de avond is voor hen. Vandaar dat wij werken met tijdsblokken van 1 uur. Door het geven van een goede fooi tijdens de show kunt u er ook voor zorgen dat de stripper(s) langer bij u blijven.

Neemt u alstublieft contact met ons op als uw stripper meer dan 30 minuten (buiten het tijdsblok om) te laat is en u nog niets van uw stripper heeft gehoord.

Opmerking: Hou rekening met het tijdsblok van 1 uur waarbinnen uw entertainment bij u zal arriveren. Bijvoorbeeld, als u het tijdsblok van 21.00 uur heeft geboekt, ga er dan van uit dat de stripper tussen 21.00 uur en 22.00 uur bij u is.

De strippers zijn niet verplicht om u te bellen voordat ze bij u zijn, maar worden wel aangemoedigd dit te doen. Zorg er dus voor dat u uw mobiele telefoon bij u heeft en uw voicemail regelmatig afluistert. Indien u onbereikbaar bent voor de stripper kan het voorkomen dat de stripper niet komt omdat hij/zij niet voor een dichte deur wil staan, wat natuurlijk begrijpelijk is.

Nee, uw stripper neemt de muziek mee voor zijn of haar stripshow op cd/usb. Wel is het belangrijk dat u zorgt voor een goed werkende geluidsinstallatie. Ga er nooit zomaar van uit dat deze werkt. Door de installatie van tevoren te testen voorkomt u ongewenste problemen met de muziek.

Indien u wilt dat de stripper een speciaal liedje tijdens de show gebruikt is het belangrijk dat u deze muziek wel in goede kwaliteit meeneemt naar het feest. Vermeld tijdens het bestellen/afrekenen van de stripper(s) in het opmerkingenveld dat u graag wilt dat de stripper op deze muziek een striptease show geeft. Onze stripper zal er dan alles aan doen om dit voor u mogelijk te maken.

Fooi zit NIET in het totaalbedrag, omdat wij willen dat u ZELF BEPAALT hoeveel fooi u geeft. Extra fooi motiveert de strippers om nog harder hun best te doen op uw feest. Daarnaast hebben we (op de harde manier) geleerd dat standaard fooi strippers lui kan maken. Omdat fooi bij ons niet in het totaalbedrag zit zullen onze strippers automatisch harder hun best doen om dit wel te verdienen. U BEPAALT hoeveel u geeft. Uiteraard is het geven van fooi niet verplicht, maar wordt het wel enorm gewaardeerd.

Wilt u fooi geven? Zorg er dan voor dat u van tevoren naar de bank gaat en bijvoorbeeld een briefje van 50 euro wisselt voor allemaal 5 euro biljetten. Zo kunnen uw gasten makkelijk hun grotere biljetten met uw 5 euro biljetten wisselen en heeft iedereen voor een paar euro meer veel meer lol (net als in films!!)

Zoals u zult begrijpen willen de meeste strippers niet dat er allemaal naaktfoto’s van hen over het internet circuleren. Het is dan ook niet toegestaan om foto’s of video opnames te maken wanneer de stripper naakt is. Het kan zijn dat uw stripper u hiervoor wel toestemming geeft, maar dat dient u dan persoonlijk op locatie met de stripper(s) te overleggen. Vragen of dit mogelijk is doet u altijd voor de show begint. Het kan zijn dat sommige strippers foto’s en/of video’s toestaan, maar hier om begrijpelijke redenen wel extra voor rekenen.

Als uw mobiele telefoonnummer het enige telefoonnummer is dat u ons hebt gegeven, luister dan zo vaak als mogelijk uw voicemail af. Dat is belangrijk omdat u zo kunt zien of de stripper u heeft gebeld en mogelijk een bericht voor u heeft ingesproken over uw feest.

Ja, de stripper mag u vragen het parkeergeld te vergoeden. Parkeergeld is niet hetzelfde als reiskosten. De hoogte van de reiskosten mailen wij u (indien dit van toepassing is) tezamen met de boekingsbevestiging. Reiskosten worden altijd contant betaald aan de stripper. Eventuele reis- en parkeerkosten gaan volledig naar de stripper. Striptease Nederland behoudt hier dus geen cent van. Neem onmiddellijk contact met ons op indien een stripper reiskosten met u wilt afrekenen zonder dat u dit vooraf door ons per email bevestigd is.

Opmerking: Het is de stripper toegestaan om extra te rekenen voor zaken als foto’s, video’s, slagroom shots, speciale spelletjes, etc….

Voorkom alstublieft dat u de locatie van het feest nog op dag zelf wijzigt. Alle last-minute wijzigingen dienen door ons te worden bevestigd. Indien u NIET VAN ONS HOORT, gaat u er van uit dat er GEEN WIJZIGINGEN zijn gemaakt. Het kan zijn dat u verantwoordelijk wordt gesteld voor de annuleringskosten indien een stripper niet in staat is om op tijd bij de nieuw opgegeven locatie te zijn. Dit is echter nog nooit voorgekomen.