Als eerste zoekt u een stripper in uw stad of omgeving. Daarna selecteert u de datum en tijd waarop uw feest wordt gehouden en klikt u op ‘BOEK NU’ (op dezelfde pagina). Vervolgens vult u uw contactgegevens in en het adres waar het feest wordt gegeven. Vergeet daarna bij het afrekenen niet eventuele opmerkingen in te vullen over het feest (indien u die heeft). Het totaalbedrag wordt altijd opgesplitst in twee betalingen. Online het deel voor de reservering, en op locatie contant het resterende bedrag aan de stripper(s).

Op de dag van het feest is het mogelijk dat uw stripper(s) u 30 minuten voor aankomst belt/sms’t/whatsapp’t. Uw entertainment neemt een cd/usb mee met muziek, kostuum(s) en een goed en vrolijk humeur om er een fantastische avond van te maken. U dient zelf te zorgen voor een stoel zonder armleuningen en een vooraf geteste muziekinstallatie met boxen. Bij aankomst begeleidt u de stripper(s) naar de kleedruimte. Voorafgaand aan de show rekent u contant met de stripper(s) het resterende bedrag af. Het resterende bedrag vindt u in uw email bevestiging.

Zodra de stripper(s) zich hebben omgekleed kan de show beginnen! Fooien kunt u geven voor, tijdens en na de show. Het meest gebruikelijke is dit te doen tijdens het optreden.

Wij hebben het grootste aanbod aan actieve strippers in Nederland. Hierdoor kunnen wij u uit ervaring zeggen dat u altijd het beste 2 weken van tevoren uw boeking kunt doen. Later is natuurlijk ook mogelijk, maar met 2 weken van tevoren heeft u vaak de eerste keus.

Vaak genoeg horen wij dat mensen nog even hebben gewacht met boeken van de stripper omdat hij een paar uur daarvoor nog beschikbaar was. Wees niet zoals anderen en voorkom teleurstelling door direct te boeken.

Ja, maar dit heeft wel een nadeel. De meeste klanten huren bij ons 1-2 weken voordat ze hun feest geven zodat ze zelf hun stripper kunnen kiezen. Als u een stripper op de dag van uw feest boekt (of grofweg binnen 24 uur), sturen wij de stripper die het eerst beschikbaar is naar u toe. Wees ervan verzekerd dat u nog steeds met een gerust hart last-minute een stripper kunt boeken. Al onze strippers zijn geweldig!

Ook als u het adres van waar het feest wordt gehouden nog niet weet kunt u alvast een boeking van uw favoriete stripper(s) plaatsen. Bij feestjes die in een hotel worden gehouden komt dit bijvoorbeeld veel voor. Mail ons het kamernummer uiterlijk op de ochtend van het feest.

Onze prijzen starten vanaf 170 euro binnen de Randstad. Wil je weten wat het bij jou kost? Neem dan gerust contact met ons op via onze Whatsapp. De gemiddelde prijzen kunt u hier vinden.

Ja, dat kan. Wel is het belangrijk dat de bus of limo stilstaat op een parkeerplaats waar de stripper de show kan geven.

Ja hoor! Zorg er wel voor dat u het hotel van tevoren op de hoogte stelt en dat zij er akkoord mee zijn. De meeste hotels vinden het prima als u een feest geeft in het hotel en hebben er zelfs vaak nog een aparte zaal of kamer voor. Dit doen zij om mogelijke geluidsoverlast te voorkomen en ervoor te zorgen dat u maximaal van het feest kunt genieten. Stel dus gerust het hotel op de hoogte van uw feest en vraag hen naar de mogelijkheden.

Het is belangrijk dat u uw mobiele telefoon de hele avond bij u heeft met het geluid van uw ringtone aan. De stripper belt op de avond van het feest en zal u vragen naar het kamernummer.

Ja, de stripper kan u ontmoeten op een andere locatie dan waar het feest gehouden wordt. Let er op dat de alternatieve locatie op maximaal 2 minuten loopafstand is van het feest. Als u wilt dat de stripper een verrassing is voor de eregast, laat ons dit dan weten bij uw boeking (laat een opmerking achter in het opmerkingenveld).

De shows duren plusminus 10-15 minuten. Hoe lang de stripper daarna blijft is afhankelijk van de drukte van het schema. Wilt u een groepsfoto? Sommige klanten vinden het fijn dat hun privacy gerespecteerd wordt. De stripper zal dan ook nooit uit zichzelf een groepsfoto initiëren. Als u vraagt om een groepsfoto dan kan dat uiteraard in de meeste gevallen.

Er moeten minimaal 5 gasten op uw feest aanwezig zijn. Als er minder dan 5 mensen zijn kunnen we helaas geen striptease show geven.

Iedereen op het feest moet minimaal 18 jaar of ouder zijn.

Ja, dat is geen probleem. De strippers geven hun shows zolang maar minimaal de helft van het publiek van de andere sekse is. Wij hebben ook gay strippers, maar daar moet u ons wel per telefoon over informeren, of dit verzoek vermelden in het opmerkingenveld tijdens het online afrekenen/bestellen.

De mannelijke strippers hebben de volgende uniformen: politie/SWAT, Magic Mike, Brandweer, Marine Officier, Bouwvakker, Cowboy en nog veel meer.

De vrouwelijke strippers kunnen de volgende shows voor u doen: Schoolmeisje, Politieagente, Verpleegster, Cowgirl, Playboy Bunnies en nog veel meer sexy kostuums.

Onze entertainers hebben mogelijk niet allemaal alle bovenstaande uniformen. Weinig strippers hebben hele ongebruikelijke outfits omdat deze weinig geboekt worden. Mocht je een ongebruikelijk kostuum in de juiste maat hebben, dan zijn onze strippers vaak wel bereid dat voor je te dragen. Indien je dat wilt, laat het ons dan weten bij het doen van de boeking.

Indien u dit wenst is het in veel gevallen mogelijk dat zowel mannelijke als vrouwelijke strippers naakt de show eindigen. Ook dan zullen zij hun show met veel humor, dans en een beetje ondeugendheid geven. Onze shows zullen echter nooit vulgair zijn. U kunt bij de aankomst van de stripper met hem of haar overleggen of zij de show naakt eindigen. Het kan voorkomen dat een mannelijke stripper niet volledig naakt gaat hoewel dit voor de show is afgesproken.

Al onze strippers hebben zeer veel ervaring en zullen namelijk alleen volledig naakt gaan als zij aanvoelen dat dit ook mogelijk is bij het publiek.

Voor de meeste boekingen binnen de Randstad betaalt u geen reiskosten. De prijzen starten dan vanaf 170 euro. Woont u buiten de Randstad, dan vraagt de stripper meestal een vergoeding voor de brandstof afhankelijk van waar hij de show geeft.

Ja, het is geen enkel probleem om verlegen te zijn. Laat het onze strippers gerust weten wanneer zij arriveren. Uw eregast zal een super avond hebben zolang u open en eerlijk met de stripper communiceert. Maak ook een vermelding van een verlegen eregast tijdens het doen van de boeking (laat hiervoor een opmerking achter in het opmerkingenveld).

JAZEKER! Wij zijn het enige bureau dat exclusief samenwerkt met een heuse mannelijke lilliputter stripper. Hier kan je de shows van onze mannelijke lilliputter stripper vinden. Ben je een (vrouwelijke) lilliputter stripper, kan je aantoonbaar goed entertainen en ben je zoek naar meer en regelmatig werk via een betrouwbaar bureau? Bekijk dan de pagina over stripper worden.

[naar boven]

Wij accepteren betalingen via Tikkie.

Nee, wij accepteren alleen de aanbetaling voor de reservering van uw stripper(s). Hierdoor weten wij zeker dat het om een boeking voor een echt feest gaat. Het resterende bedrag kunt u contant voldoen aan de stripper(s) voorafgaand aan de strip show.

Op je bankafschrift staat de naam SimplyEntertainment.nl, het moederbedrijf van ons bureau.

Uw aanbetaling wordt gebruikt voor de administratiekosten van de stripper. Bij een eventuele annulering kunnen wij uw aanbetaling dus niet terugstorten.

Bij een annulering 4 dagen voor aanvang brengen wij 50% van het totaalbedrag in rekening, 2 dagen voor aanvang 75% en 1 dag voor aanvang het volledige bedrag om de stripper te kunnen betalen, omdat er geen andere shows aangenomen konden worden door de stripper. De aanbetaling wordt gebruikt voor het boeken van de stripper en het vasthouden van zijn/haar tijd. Geen restitutie mogelijk.

Dat is eenmalig mogelijk mits uw evenement plaatsvindt binnen 2 weken na de eerst vastgelegde datum van show. U dient ons zo vroeg mogelijk op de hoogte te stellen (minimaal 120 uur van tevoren). Wij rekenen voor het eenmalig verplaatsen van het optreden geen kosten.

Ja. Striptease Nederland slaat geen transactiegegevens op. U kunt er verzekerd van zijn dat uw gegevens beschermd zijn tegen verlies, misbruik of diefstal wanneer u een bestelling doet op onze site.

Daarnaast hanteert Striptease Nederland ALS ENIGE IN DEZE BRANCHE BEVEILIGD BETALEN via Secure Sockets Layer (SSL) protocol.

NEE, niet meer. Dit is omdat de meeste problemen met feesten ‘s nachts na 12 uur gebeuren. De laatste reservering die u bij ons kunt doen is dus 12 uur ‘s nachts. Plan dus voor de veiligheid van onze dansers (en uw geestelijke gezondheid) uw striptease show nooit later dan 12 uur ‘s nachts.

Wij nemen altijd contact met u op. Wij zijn de beste in het managen van strippers, maar soms hebben wij ook te maken met overmacht. Indien uw stripper op het laatste moment annuleert, doen wij alles binnen onze macht om voor uw feest een vervangende stripper te regelen.

Dat is geen probleem. Zorg er wel voor dat u ‘Nog niet bekend’ invult in het adresveld tijdens uw bestelling. Daarnaast kunt u tijdens het afrekenen een opmerking in het opmerkingenveld toevoegen. Zorg er vervolgens voor dat u minimaal 48 uur voor aanvang van het feest het adres aan ons doorgeeft.

Wij hanteren een aanbetaling voor onze administratiekosten en die van de stripper. Deze kunt u voldoen via een Tikkie aanbetalingslink. Deze aanbetaling kunt u alleen terugkrijgen als er geen stripper beschikbaar was om op uw feest op te treden. Wij maken hierin geen uitzonderingen (er is ongeveer 0,7% kans dat een stripper zich ziek meldt).

Door het betalen van deze borg weten onze strippers ook dat zij geboekt worden voor een echt feest en geen grapje.

Het terugstorten van een aanbetaling wordt alleen gedaan wanneer wij een show annuleren waarbij wij geen vervangende stripper kunnen aanbieden. In alle andere gevallen wordt de aanbetaling gebruikt om de administratiekosten te dekken.

De reiskosten zijn afhankelijk van de stripper en de locatie waar de boeking plaatsvindt. Immers, voor strippers die vanuit Amsterdam naar Groningen gaan voor een show geldt een andere reiskostenvergoeding dan voor strippers die vanuit Leiden naar Den Haag moeten reizen.

[naar boven]

U kunt onze strippers boeken binnen een tijdsblok van 1 uur. Wilt u de stripact bijvoorbeeld om 21.15 uur of 21.45 uur, dan boekt u het tijdblok van 21.00 uur. Door alle verkeer en wegwerkzaamheden op de weg kunnen de strippers nooit precies op tijd zijn, tenzij het de eerste party van de avond is voor hen. Vandaar dat wij werken met tijdsblokken van 1 uur.

Neemt u alstublieft contact met ons op als uw stripper meer dan 30 minuten (buiten het tijdsblok om) te laat is en u nog niets van uw stripper heeft gehoord.

Opmerking: Hou rekening met het tijdsblok van 1 uur waarbinnen uw entertainment bij u zal arriveren. Bijvoorbeeld, als u het tijdsblok van 21.00 uur heeft geboekt, ga er dan van uit dat de stripper tussen 21.00 uur en 22.00 uur bij u is.

De strippers zijn niet verplicht om u te bellen voordat ze bij u zijn, maar worden wel aangemoedigd dit te doen. Zorg er dus voor dat u uw mobiele telefoon bij u heeft en uw voicemail regelmatig afluistert. Indien u onbereikbaar bent voor de stripper kan het voorkomen dat de stripper niet komt omdat hij/zij niet voor een dichte deur wil staan, wat natuurlijk begrijpelijk is.

Nee, uw stripper neemt de muziek mee voor zijn of haar stripshow op cd/usb. Wel is het belangrijk dat u zorgt voor een goed werkende geluidsinstallatie. Ga er nooit zomaar van uit dat deze werkt. Door de installatie van tevoren te testen voorkomt u ongewenste problemen met de muziek.

Indien u wilt dat de stripper een speciaal liedje tijdens de show gebruikt is het belangrijk dat u deze muziek wel in goede kwaliteit meeneemt naar het feest. Vermeld tijdens het bestellen/afrekenen van de stripper(s) in het opmerkingenveld dat u graag wilt dat de stripper op deze muziek een striptease show geeft. Onze stripper zal er dan alles aan doen om dit voor u mogelijk te maken.

Fooi zit NIET in het totaalbedrag, omdat wij willen dat u ZELF BEPAALT hoeveel fooi u geeft. Extra fooi motiveert de strippers om nog harder hun best te doen op uw feest. Daarnaast hebben we (op de harde manier) geleerd dat standaard fooi strippers lui kan maken. Omdat fooi bij ons niet in het totaalbedrag zit zullen onze strippers automatisch harder hun best doen om dit wel te verdienen. U BEPAALT hoeveel u geeft. Uiteraard is het geven van fooi niet verplicht, maar wordt het wel enorm gewaardeerd.

Wilt u fooi geven? Zorg er dan voor dat u van tevoren naar de bank gaat en bijvoorbeeld een briefje van 50 euro wisselt voor allemaal 5 euro biljetten. Zo kunnen uw gasten makkelijk hun grotere biljetten met uw 5 euro biljetten wisselen en heeft iedereen voor een paar euro meer veel meer lol (net als in films!!)

Zoals u zult begrijpen willen de meeste strippers niet dat er allemaal naaktfoto’s van hen over het internet circuleren. Het is dan ook niet toegestaan om foto’s of video opnames te maken wanneer de stripper naakt is. Het kan zijn dat uw stripper u hiervoor wel toestemming geeft, maar dat dient u dan persoonlijk op locatie met de stripper(s) te overleggen. Vragen of dit mogelijk is doet u altijd voor de show begint. Het kan zijn dat sommige strippers foto’s en/of video’s toestaan, maar hier om begrijpelijke redenen wel extra voor rekenen.

Als uw mobiele telefoonnummer het enige telefoonnummer is dat u ons hebt gegeven, luister dan zo vaak als mogelijk uw voicemail af. Dat is belangrijk omdat u zo kunt zien of de stripper u heeft gebeld en mogelijk een bericht voor u heeft ingesproken over uw feest. Zorg ook altijd voor een mobiel backup telefoonnummer.

Wij kennen al onze strippers en hun shows. Hierdoor weten wij precies wat u krijgt als u een stripper inhuurt. Het is nog nooit gebeurd dat een klant niet tevreden is geweest. Mocht dit onverhoopt wel het geval zijn, dan neemt u direct contact met ons op zodat wij direct met een oplossing voor u aan de slag kunnen. 

Voorkom alstublieft dat u de locatie van het feest nog op dag zelf wijzigt. Alle last-minute wijzigingen dienen door ons te worden bevestigd. Indien u NIET VAN ONS HOORT, gaat u er van uit dat er GEEN WIJZIGINGEN zijn gemaakt. Het kan zijn dat u verantwoordelijk wordt gesteld voor de annuleringskosten indien een stripper niet in staat is om op tijd bij de nieuw opgegeven locatie te zijn. Dit is echter nog nooit voorgekomen.

06 – 84 34 6992