Simpel, snel en zonder gedoe mannelijke strippers inhuren

Een mannelijke stripper huren voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of een andere onvergetelijke avond moet volgens ons vooral simpel, snel en zonder gedoe kunnen.

Boekt u via ons, dan zorgt de stripper voor de muziek en boxen.

Het enige dat u nodig heeft is dus een stoel zonder armleuningen (en zonder wieltjes) en een kleedruimte waar de stripper zich na de show weer aan kan kleden.

De stripper belt u een paar minuten van tevoren. Bij aankomst mag u voorafgaand aan de striptease show bij de stripper contant (liefst met gepast geld) afrekenen. Hierna kan het feest beginnen!

Mannelijke strippers inhuren al vanaf €147 ! !

Bent u zoek naar een mooie mannelijke stripper? Striptease Nederland heeft male stripacts door heel Nederland. Bij ons kunt u kiezen uit een groot aantal professionele mannelijke strippers. Allemaal met jarenlang ervaring en natuurlijk een heerlijk gespierd lijf!

Zo kunt u kiezen uit male strippers gekleed als politieagent, brandweerman of een stoere marinier. Natuurlijk hebben onze strippers hun shows zo gemaakt dat ze voor iedereen leuk zijn. De striptease shows hebben dus altijd een hoop humor en een ondeugend tintje. Maar… onze mannelijke strippers zijn nooit vulgair!

Denkt u er aan om een vriendin voor haar verjaardag te verrassen met een mooie stripper? Of misschien uw moeder die 50 of 65 wordt? Het kan bij Striptease Nederland allemaal. Onze lekkere hunks geven altijd leuke vrouwvriendelijke optredens waar u het nog jaren met uw vriendinnen over zult hebben. Met recht een onvergetelijke avond dus!

Mannelijke strippers voor een ladies night

Wat is er leuker voor de ladies dan je een hele avond in de watten te laten leggen door onze stoere en sexy mannelijke strippers? Veel regelen denkt u? Niets is minder waar. Om het makkelijk voor u te maken hebben wij een aantal kant en klare programma’s. Zo weet u zeker dat uw ladiesnight met lekkere male strippers een gigantisch succes wordt waar de vrouwen nog lang over na praten.

U kunt daarbij kiezen voor 1 of meerdere mannelijke strippers. Kiest u bijvoorbeeld voor een hete strippende marine officier? Laat u de dames in de boeien slaan door een politie agent? Of kiest u voor een avondvullende show met manlijke strippers die vuurspuw shows geven?

Wilt u de dames ook de avond van hun leven geven? Kijk dan voor al onze mogelijkheden op onze ladies night pagina.

Mannelijke stripper voor een vrijgezellenfeest

Gaat een van uw vriendinnen binnenkort trouwen? Heeft u een vrijgezellenfeest of bachelorette party vieren en wilt u hier een ludieke act voor boeken? Wij hebben de meest onvergetelijke shows met de meest sexy mannelijke strippers voor uw vrijgezellenfeest.

Moet het een erotische vrijgezellenfeest zijn of puur humor? Alles is mogelijk en de toekomstige bruid wordt natuurlijk flink in het zonnetje gezet!

Meer weten over een mannelijke stripper voor uw vrijgezellenfeest? Bezoek dan deze pagina.

Male strippers inhuren voor een verjaardag

Een stripper op je verjaardag is zo’n beetje het beste cadeau dat u maar kunt bedenken. Onvergetelijk en in het geheugen gegrift voor altijd! Een felicitatie striptease is een show waarbij de jarige job volledig in het middelpunt staat. Uiteraard staan dans, humor en tease centraal in deze verjaardag striptease shows. Nooit zal de male striptease act vulgair zijn, maar natuurlijk wel een tikkeltje ondeugend met een knipoog.

Als u wilt geven onze mannelijke strippers zelfs een sexy lapdance aan de jarige job (zonder meerkosten).

Wilt u meer informatie over een mannelijke stripper voor een verjaardag? Ga dan naar onze verjaardag stripper pagina.

Mannelijke strippers in Amsterdam

Woont u in Amsterdam en wilt u eens flink uitpakken met een mannelijke stripper voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of geslaagd studentenfeest? Dat is via StripeaseNederland.nl geen enkel probleem. Onze sexy mannelijke strippers verzorgen er elk weekend en zelfs doordeweeks spetterende shows. Heeft u dus een mannelijke stripper in Amsterdam nodig? Kijk dan snel op onze speciale mannelijke stripper Amsterdam pagina.

Mannelijke strippers in de Randstad

U woont lekker centraal in de Randstad en bent op zoek naar een strippende agent? Of heeft u liever een gespierde Mr. Grey? Alles kan! Bij StripteaseNederland.nl vindt u het grootste aanbod aan sexy gespierde mannelijke strippers. Hierdoor hebben wij niet alleen lage prijzen, maar slaagt u ook altijd met een keuze voor de juiste manlijke striptease act.

Bekijk bijvoorbeeld eens onze mannelijke strippers in Rotterdam, of hete lijven van de mannelijke strippers in Den Haag. Natuurlijk zijn we ook in het midden van het land goed vertegenwoordigd, waar u onze stoere mannelijke stripper Utrecht vindt.

Bij de boeking van uw mannelijke stripper ontvangt u altijd een bevestiging per email van ons, met een aantal tips om er een zeer geslaagd feest van te maken. Vertrouwd, onvergetelijk, voordelig en discreet, dat is waar de male strippers van Striptease Nederland voor staan!