Stripper Den Haag

Organiseer je een vrijgezellenfeest of verjaardag en wil je daarbij een stripper in Den Haag huren? Neem geen risico! Huur de beste striptease danseressen en mannelijke strippers bij agency met de hoogste klantwaardering! De mooiste strippers. Jij kiest!

Heb je vragen over onze strippers huren in Den Haag?

Klik hier en reserveer nu via Whatsapp
Vragen? Klik en bel nu!
stripper Den Haag huren
Klik hier en reserveer nu via Whatsapp
Ga naar vrouwelijke strippers
Mannelijke strippers

2 juni

"Wat een fantastisch bedrijf en wat een..."

Wat een fantastisch bedrijf en wat een fantastische service! Lilly heeft alles zeer goed...

Lees meer op Trustpilot...

Orestis Dionyssios Vonk

15 juli

"Top avond met Elegance!"

Nu twee dagen later... De familie en vrienden zijn nog steeds onder de indruk van de show...

Lees meer op Trustpilot...

Shagenca Ordóñez

18 juli

"Top middag met Dark candy!"

We hebben een top vrijgezellenfeest gehad gisteren, mede dankzij Dark Candy die...

Lees meer op Trustpilot...

Michelle Krootjes

Neem nu contact op via Whatsapp
Ga naar vrouwelijke strippers
Mannelijke strippers

Welke striptease is een passende show voor jouw evenement?

Politie

politie striptease Den Haag huren

De populairste striptease show voor vrijgezellenfeest en verjaardag aller tijden!

Geluidsoverlast of corona overtreding? Onze politie stripper komt de jarige of vrijgezel maar wat graag arresteren met als straf een sexy lapdance.

Ik wil een politie stripper

Schoolmeisje

schoolmeisje striptease Den Haag huren

Wij kent de fantasie van een onschuldig schoolmeisje dat steeds meer ondeugende dingetjes doet niet? Onze strippers in Den Haag zullen de jarige of vrijgezel op het feest laten blozen als nooit tevoren.

Ik wil een schoolmeisje striptease

Verpleegster

huur vrouwelijke stripper als verpleegster striptease Den Haag

Heeft de jarige wat extra aandacht nodig? Dan zal onze verpleegster stripper hem eens flink temperaturen. Als de sexy vrouwelijke stripper voorover bukt loopt de temperatuur aardig op… Dat wordt een hete striptease!

Ik wil een verpleegster striptease

Gentleman

huur gentleman striptease in Den Haag

Een sexy man in pak. Welke vrouw loopt daar nou niet warm voor? Onze beste mannelijke strippers geven deze stijlvolle striptease shows op jouw feest met een ondeugende knipoog maar wat graag in Den Haag. Door welke stripper laat jij je verleiden?

Ik wil een gentleman stripper

Magic Mike

huur Magic Mike in Den Haag

Wie kent de stripper film Magic Mike nou niet? Sinds de gelijknamige film in 2012 uitkwam, is dit een van de meest geboekte stripacts in Nederland. Vliegen naar Amerika hoeft niet meer. Een stripper in Den Haag komt nu bij je thuis met sexy Magic Mike show!

Ik wil een Magic Mike show

Ook kan je onze heren en dames inhuren voor deze thema shows:

  • opa / oma striptease
  • dikke dame
  • marine
  • leger
  • stewardess
  • secretaresse
  • brandweer
  • dokter
  • SWAT

Stripper Den Haag voor striptease inhuren? Dit is wat je mag verwachten!

Alle sappige details van een sexy stripshow door onze vrouwelijke strippers en mannelijke strippers in Den Haag kunnen we niet verklappen. Een show van een stripper huren moet een beetje een verrassing blijven natuurlijk.

Bij onze stripper service krijg je gegarandeerd een onvergetelijke avond! Onze striptease shows hebben namelijk de hoogste klantwaardering op Trustpilot voor stripper huren van alle bureaus in heel Nederland.

Bij ons erotisch entertainment voor jouw vrijgezellenfeest, verjaardag of andere gelegenheid sta je met je vrienden dan ook nooit voor onaangename verrassingen. Ook niet voor extra bijkomende kosten.

Mannelijke strippers en mooie striptease danseressen in Den Haag

Tijdens het feestje duurt een stripact voor de bruid of bruidegom plusminus één kwartier. Uiteraard zitten de stripteases boordevol humor met een erotisch tintje om alle gasten voor vrijgezellenfeesten en verjaardagen te entertainen.

De kleren gaan tijdens de striptease uit op een sensuele manier, want vulgaire gedragingen op feesten kennen wij niet.

Wij zijn echte professionals. In elke striptease zit op het feest natuurlijk een ondeugende lapdance en sexy moves. Maar vergeet ook body oil niet waarmee je onze strippers op sensuele manier tijdens de shows mag insmeren…

Alleen de beste sexy mannelijke strippers en vrouwelijke strippers voor iedere gelegenheid

Om de kwaliteit van onze strippers hoog te houden werken wij niet met alle strippers en stripsters. Alléén professionele strippers en stripsters met de beste, spannendste en leukste striptease acts tijdens een feest in Den Haag.

Ook snel meer informatie over een spectaculaire show van onze dansers of een stripper Den Haag? Tijdens openingstijden van onze stripper service krijg je altijd binnen 5 minuten op Whatsapp reactie, maar meestal sneller!

Uiteraard mag je ons altijd bellen voor een striptease show voor een vrijgezellenfeest of verjaardag. Kijk nu voor jouw mannelijke stripper of vrouwelijke stripper in Den Haag, onze strippers vanaf € 170 exclusief reiskosten.

23 oktober

"Super makkelijk en snel!"

Vanaf het eerste Whatsapp contact tot aan de show ontzettend vriendelijk en professioneel. What you see is what you get. Geen verborgen kosten. Kortom, fijne ervaring!

Lees meer op Trustpilot...

Tamara Konings

Onze strippers zijn vanaf € 170 exclusief reiskosten. Inclusief striptease, lapdance, body oil en leuke groepsfoto (!!)

Weten welke strippers er beschikbaar zijn en uit Den Haag komen of omgeving? Wij werken niet met e mail of een contactformulier, maar snel via WhatsApp. Of bel ons op telefoonnummer 06 – 8434 6992 voor sexy strippers en striptease entertainment voor jouw vrijgezellenfeesten en verjaardagen.